AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun  2019 yerel seçimlerinde başta Merkez İlçe olmak üzere tüm belediyeleri alarak Zonguldak halkını Ak Belediyecilik hizmetlerine kavuşturacaklarını söyledi.

İl Başkanı Zeki Tosun başkanlığında Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar'ın katılımı ile gerçekleşen yerel yönetimler istişare toplantısına, İl Genel Meclis Başkan Necdet Karaveli, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları katıldılar. 

2019 yerel seçimlerine hazırlık çalışmalarının ele alındığı toplantıda belediye başkanları il genel meclisi başkanı yaptıkları çalışmalar ve beldelerdeki yapacakları hizmetler ile ilgili bilgiler verdiler. İl Başkanı Zeki Tosun. 2019 yerel seçimlerinde başta Merkez İlçe olmak üzere tüm belediyeleri alarak Zonguldak halkını Ak Belediyecilik hizmetlerine kavuşturacaklarını söyledi. 

Milletvekilleri Türkmen, Çolakoğlu ve Uçar, “24 Haziran'da ki 2019 yerel seçimlerinde de sağlanması için ve tüm belediyelerin AK Parti’ye kazandırılması için İlçe Başkanlarımız, Teşkilatlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte çalışıp bize düşen her türlü görevi ve desteği vereceğiz” dediler.

(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi