Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramı’nın birinci Gününde bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Programa İl ve Merkez İlçe başkan ve yöneticileri yanı sıra, mevcut milletvekilleri ve milletvekilleri adayları, belediye başkanları ve partililer katıldı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın sunumunu yaptığı program, 5. Sıra adayı Burhan Onuk ve 4. Sıra adayı Züleyha Arıman’ın konuşması ile başladı. 

HAMDİ UÇAR, “MEYDANLARDAYIZ, ALANLARDAYIZ”
Ak Parti 3. Sıra Millervekili Adayı Hamdi Uçar yaptığı konuşmada; “Meydanlardayız, alanlardayız, sahadayız. Vatandaşlarımızın adaylara karşı, partimize karşı teveccühü ve beklentisi oldukça yüksektir. Ak Parti var, Sayın Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var, bu ülkenin lideri ve dünyanın lideri var. Ülkemiz Cumhurbaşkanımız liderliğinde her geçen gün büyüyecektir. Beklentimiz budur, umudumuz budur. Ben bu vesile ile mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum, Allah hepinizden Razı olsun” dedi.

AHMET ÇOLAKOĞLU, “KEFENİYLE YOLA ÇIKAN BİR ZONGULDAK VAR”
Ak Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Çolakoğlu teşkilat mensuplarının bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında; “Ramazan bayramınızı kutluyoruz. İnşallah bundan sonraki bayramları da böyle birlikte ve güçlü bir şekilde hep beraber kutlarız.” dedi. Ayrıca 15 Temmuz’dan da bahseden Çolakoğlu, Şanlıurfa Suruç’ta yaşanan cinayetleri kınayarak şunları söyledi; “Ama biz kefenimizle yola çıktık diyen bir Cumhurbaşkanımız var ve aynı şekilde kefeniyle yola çıkan bir Zonguldak var. Cumhurbaşkanımız durmak yok, yola devam dediği an zaten biz mesajı almıştık. Tüm Müslüman aleminin Bayramını huzurlu bir şekilde geçirmesi için biz çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

POLAT TÜRKMEN, “TERÖRİSTLER UMDUKLARINI BULAMAYACAKLAR”
Ak Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Polat Türkmen salondaki partilileri selamlayarak konuşmasına başladı. Türkmen konuşmasında; “Artık bugün baktığımız zaman etrafımızın kan gölüne döndüğü; Müslüman gözyaşı ve Müslüman kanının aktığı bir coğrafyanın içindeyiz. Maalesef biz bunların kökünü kuruttuk, söktük, attık ama bunların kalıntıları sinsi bir şekilde saldırmaya devam ediyor. Bunu her dönem yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Bizler bunlara müsaade etmeyeceğiz. Ne AK Partililer, ne genel başkanımız ne de sizler müsaade edeceksiniz. Bunlar umduklarını bulamayacaklar. En güçlü, beraber ve kuvvetli olduğumuz; hem iktisaden hem de silahlı güç olarak hem de millet olarak güçlü olduğumuz şu dönemde yapmak istediklerini yapamayacaklar.  Şehitlerimize Allahtan Rahmet diliyoruz ve hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

ÖZCAN ULUPINAR, “24 HAZİRAN DEMOKRASİ BAYRAMI OLACAK”
26. Dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar Salondaki partililerin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında; “24 Haziran da inşallah bu memleketin demokrasi bayramı olacak. Zonguldak CHP’li belediyeden çok çekti. Ben CHP’li kardeşlerime sesleniyorum. HDP diye bir parti var. Bu parti terörü destekliyor ve meclisten biliyoruz ki CHP’de bu parti ile iş birliği içerisinde. Sadece bir kez olsun partinize tepki gösterin ve CHP’ye bir seçim oy vermeyin. Takım tutar gibi particilik yapmayın.” dedi. 

FARUK ÇATUROĞLU, “210 TRİLYON ZONGULDAK’TA KALDI”
26. Dönem Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu yaptığı konuşmada; “Biz görev ve makam için burada değiliz. Biz dava için buradayız ve görevimiz ne olursa olsun bu dava için çalışmayı sürdüreceğiz. Her türlü göreve hazırım” dedi. AK Parti teşkilatını Osmanlı Akıncılar’ın öncü birlikleri deliler birliğine benzeten Çaturoğlu Suruç’taki saldırıyı kınayarak salondaki partililerin bayramını kutladı. Çaturoğlu ayrıca mülkiyet sorunu konusunda geride kalan 5 yılın geri ödemelerinin iptal edildiğini belirterek Zonguldak’ın cebinde 210 trilyon bıraktığını sözlerine ekledi.

HÜSEYİN ÖZBAKIR, “GENÇLERE İYİ ANLATMAMIZ LAZIM”
26. Dönem Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’da seçimin önemine vurgu yaparak başladığı konuşmasında; “Biz ilk iktidar olduğumuzda üç-dört yaşlarında olan çocuklar bu seçimde ilk oylarını kullanacaklar. Onlar Türkiye’yi hep böyle sanıyorlar. Onlara neler yaptığımızı iyi anlatmamız lazım. Bunu anlatmamız çok önemlidir. Hepinizin bayramını tebrik ederim.” dedi.

TOSUN: ÇALIŞMALARIMIZIN SEMERESİNİ 24 HAZİRAN’DA GÖRECEĞİZ.
Zeki Tosun, “Çalışmamızın semeresini 24 Haziran’da göreceğiz”
Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da Suruç’ta ki saldırıyı kınayarak başladığı konuşmasında, “Reisimizin de dediği gibi onların kökünü kazıyarak yolumuza devam edeceğiz, bunlar onların son çırpınışları. Çünkü arkamızda millet var ve siz varsınız.” dedi. Tosun konuşmasında milletvekillerinden gençlik ve kadın kollarına kadar herkesin gece saatlerine kadar çalıştığını vurgulayarak; “Bu çalışmaların sonucunu 24 Haziran’da göreceğiz inşallah. 25 Haziran sabahı Zonguldak ve Türkiye çok aydınlık bir güne uyanacaktır.” dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi