“ALACAĞIMIZ İLÇELERİ PAZARLIK KONUSU YAPMAYIZ”

CHP ile işbirliği görüşmelerini değerlendiren İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, “Aday çıkartacağımız ve alacağımız ilçeleri kesinlikle pazarlık konusu yapmak niyetinde değiliz” dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere çok iyi hazırlandıkların belirten Yavuz Erkmen, “Herkes görecek ki İYİ Parti bu seçimin Zonguldak'taki galibi olacaktır. Bunu herkes görecek” şeklinde konuştu.

Zonguldak’ta çok iddialı oldukların ifade eden İYİ Parti İl Başkan Yavuz Erkmen şunları söyledi:

İYİ PARTİ’NİN BAŞARISINI HERKES GÖRECEK

“Bir daha söyle biz hemen hemen her yerin planlamasını yaptık. İYİ Parti olarak adaylık başvuruları 31 Aralık'ta sona eriyor. Geçtiğimiz hafta sonu bitecekti ama süre 31 Aralık'a kadar uzatıldı. Dolayısıyla ilk olarak müracaatların bitmesini bekliyoruz. Yine Bu tarihe kadar da Cumhuriyet Halk Partisi ile yapılan işbirliği görüşmelerini sonuçlanmasını bekliyoruz. Büyük şehirler için daha önce Cumhuriyet Halk Partisi ile bir anlaşma yapılmış. Bazı yerler CHP’ye başına bırakıldı, bazı Büyük şehirler de ise İYİ Parti’ye bırakıldı. Şimdi büyük şehirler dışında kalan yerlerle ilgili olarak şu anda bir çalışma yürütülüyor. İşte bu hafta sonuna kadar bu çalışmaların neticeleneceğini biliyoruz. Bize genel merkezden ifade edilen husus da bu yöndedir. Dolayısı Eğer Zonguldak’ı işbirliği kapsarsa bu kapsamda olursa ona göre bazı yerlerde çıkartılıp bazı yerlerde bazı yerlerde çıkartılmaması söz konusu olacak. Ancak aday çıkartacağımız ve alacağımız ilçeleri kesinlikle pazarlık konusu yapmak niyetinde değiliz. Çünkü biz daha önce de söyledik Zonguldak'ta çok iddialıyız. Kendi başımıza da girmiş olsak biz Zonguldak’ta gerek merkezde gerekse ilçelerde seçim her yerde kazanabileceğimiz adaylarımıza gireceğiz. Sonuçta herkes görecek ki İYİ Parti bu seçimin Zonguldak'taki galibi olacaktır. Bunu herkes görecek inşallah”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi