‘Projelerimizle Zonguldak’ı daha yaşanılabilir hale getireceğiz’

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan ziyaretlerine devam ediyor.

Belediye başkan adayı Selim Alan beraberinde İl yönetim kurulu üyesi Kadir Habipoğlu ile birlikte maliye Bakanlığı vergi denetim Kurulu başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette Selim alan ilk olarak vergi denetim Kurulu Grup Başkanı Abdulkadir Kuştepe'yi ziyaret etti. Ardından da vergi denetim Kurulu çalışanları tek tek ziyaret ederek onlarla sohbet ettiği desteklerini istedi.

31 Mart'a kadar durmaksın çalışacaklarını belirten Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr Selim Alan Zonguldak Belediyesini alacaklarını ifade etti.

Zonguldak’ta değişimin şart olduğunu belirten AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr Selim Alan, “Zonguldak’ımızın tüm kurumlarının gezmeye devam ediyoruz. Zonguldak ‘mız hizmet almak istiyor. Zonguldak'a dışarıdan gelen insanların ortak görüşü Zonguldak gelişmemiş bir köy havasında hep ve bunu artık değiştirmek istiyoruz. Vatandaşıma söz veriyoruz kısa zamanda hayata geçireceğimiz projelerle birlikte Zonguldak’ı daha yaşanılabilir hale getireceğiz.

Çünkü cumhuriyetimizin ilk şehri olan Zonguldak’ımız inanın şu anki halini hiç hak etmiyor. Vatandaşlarımızın bizi tercih edeceğine inancım sonsuz çünkü artık Zonguldak'ta değişim şart. Bilim ekiplerimiz çok genç dinamik ve tecrübeli ekiplerdir” dedi

PAZARTESİ NİHAİ BELEDİYE MECLİS LİSTESİ YSK’YA VERİLECEK

Belediye meclis üyeliği konusunda açıklama yap da bulunan AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr Selim Alan, “Hafta içinde biliyorsanız Mustafa Ataş beyefendi geldi ve onunla görüşmelerimizi yaptık. Nihai listeyi Pazartesi yüksek Seçim Kurulu'na bildireceğiz ve sizler de bunu zaten öğreneceksiniz. Biz hep birlikte yola çıktık ve aramıza katılacak olan yeni arkadaşlarımızla birlikte bütün Zonguldak’a hitap edecek Zonguldak’ın gelişmesinde güzelleşmesine katkı sağlayacak çok güzel bir ekip de çok güzel bir liste ile İnşallah Vatandaşlarımızın teveccühünü kazanacağız” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi