AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Adayı Selim Alan, “Gelin bu şehri birlikte güzelleştirelim” dedi.AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan projelerini 19 Şubat'ta açıklayacağını söyledi.Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve partililer ile birlikte istasyon caddesinde esnafların de vatandaşları ziyaret etti.

Ziyarete vatandaşlar ve esnaflardan destek isteyen Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan, “Gelin bu şehri birlikte güzelleştirelim. Artık bu şehri gençlerin yönetmesi lazım. Zonguldak'ta artık değişim şart” diyerek destek istedi.

.Ziyareti değerlendiren AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr Selim Alan, “Evet bugün hava güzel ve yine kendimi bir yollara attık, esnafımıza halkımızı ziyaret ederek vatandaşlarımızın dertlerini ve taleplerini dinliyoruz sorunlarını dinliyoruz. Hep beraber yeni Zonguldak’ı nasıl güzel Zonguldak’ı nasıl inşa ederiz, onların bizlerden isteklerini dinliyoruz ve onlarla dertleşiyoruz. vatandaşımız artık açık açık şunu söylüyor. Biz artık değişim istiyoruz diyor, biz de artık hizmet almak istiyoruz diyor, Biz dışarıdan eşimiz dostumuz geldiği zaman gelen kişiler burası mı Cumhuriyetin ilk şehri burası mı gibi burası köyden farksız gibi sözler sarf ediyorlar. Artık bu sözleri  duymak istemiyoruz. İnşallah çok kısa sürede şehrimizde ufak dokunuşlarla bu çirkinliği ortadan kaldıracak ve 7'den 70'e tüm vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek projelerimizi İnşallah Şubat’ın 19'unda açıklayacağız ve ondan sonra tekrar 31 Mart'a kadar durmaksızın çalışıp 31 Mart’ta bu ipi göğüsleyip ondan sonra da vatandaşımızın taleplerini bir bir yerine getirmeye söz verdik. İnandık ve başaracağız.. Zonguldak inşallah en doğru kararı verecektir. Bizleri o koltuğa oturtacaklar ki bizler de vatandaşların taleplerini tek tek yerine getirelim.” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi