Kongrede konuşan BBP İl Başkanı Taner Yıldırım: Siyonizimle Slogan vari değil, yaptığımız işlerle mücadele etmeliyiz” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Alaplı 7. Kongresi yapıldı. 
Kongreye il Başkanı Taner Yıldırım, Ereğli ilçe Başkanı Turabi Çelik ve çok sayıda partililer katıldı.
Tek liste ile gidilen kongrede Alaplı İlçe Başkanı Sebahaddin Şen oldu
İl Başkanı Taner Yıldırım yaptığı konuşmada, ABD tarafından Kudüs’ün İsrail’in başkent ilan edilmesini kınadı.
Bugün yaşananların İslam ülkelerin liderlerinin basiretsiz olmasından kaynaklandığına dikkat çeken BBP İl Başkanı Taner Yıldırım, “İslam coğrafyası her zaman kan ağlıyor, İslam coğrafyasının sıkıntıları devam ediyor. Bugün de maalesef Kudüs Mescidi Aksa peygamber efendimizin miraca çıktığı kutsal şehrimiz işgal altında. Siyonistler fütursuzca hareket ederek orayı başkent ilan etme çabası içindeler. Kudüs’te ile alakalı son zamanlarda çok tepkiler var. İslam coğrafyasında Siyonizme harçlılara çok büyük tepkiler var. İslam coğrafyası şu anda kan ağlıyor. İslam coğrafyası perişan. Artık İslam coğrafyası kalıcı Hamleler yapmak zorunda. Türk İslam medeniyetinin kurulması lazım. Bugün harçlığını emperyalizm ile mücadele edeceksek sloganla değil yaptığımız işlerle mücadele etmemiz lazım. Yani bir sanayimizi hayvancılığı mızı tanımamızı, silah sanayini geliştirmesi gerekiyor. İnsanları yetişmesi ve gelişmesini sağlamamız lazım. İslam coğrafyasındaki liderlerin ilk işleri halkını Dizayn etmek değil, halka baskı kurmak değil Allah rızası için halkının kalkınması için gayet etmesi lazım. Eğer bu olmadığı sürece bugün Kudüs Yarın başka bir İslam Beldesi işgal edilecektir. Bunun için burada sorumlu olanlar İslam coğrafyasındaki liderlerdir, liderlerin basiretsiz iyidir Emperyalist ve siyonist ile yaptıkları işbirlikleridir. İslam ülkeleri liderleri artık halklarına geri dönsünler.
Siyonistler,. Emperyalistler bu cesareti nereden alıyor, kimden alıyor, ABD, İsrail nereden alıyorlar,bu cesareti, tabiî ki bizlerden alıyorlar.. Bunlardan kurtulmamız lazım. Allah’ın rızasını gözeten, liderlere ihtiyacımız var Bakın Ortadoğu coğrafyasında dünyanın en bayrak enerji madenleri burada, Bu coğrafyada bu kadar zenginlik varken İslam coğrafyasını bu halde olması gerçekten üzücü. İslam liderleri şunu bilsinler ki Allah için dinimiz için şehit olacak yüzlerce binlerce mü’min var. Buna hazırlar korkmasınlar. Arkalarını bu inanmış mü’minlere yaslasınlar. Kahrolsun emperyazimis, kahrolsun Siyonizm, kahrolsun ABD, kahrolsun işgalciler, kahrolsun zalimler. Halkına ve milletine zulmedenler kahrolsunlar”
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi