Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Vergi Dairesi memurluğundan İstifa eden Fatih Uçar, 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için resmi aday adaylığı başvurusunu yaptı. Cumhurbaşkanı ve 27’nci Dönem Milletvekili Seçimlerine yönelik aday adaylığı için görevinden istifa eden Fatih Uçar, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığına giderek aday adaylığı başvurusunu AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’a teslim etti.

Yaklaşık 9 yıldır görev yaptığı vergi dairesi memurluğu görevinden istifa eden ve aslen Ereğlili olan Uçar başvuru sırasında yaptığı konuşmada, “Yedek Kulübesinde Oturmak İçin Değil, İlk 11' de Çalışmak İçin Aday Adayıyım” dedi. Uçar konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde aday olabilmek için aday adaylığı başvurumu AK Parti Zonguldak İl Başkanlığına yapmış bulunmaktayım. Yedek Kulübesinde Oturmak İçin Değil, İlk 11' de Çalışmak İçin Aday Adayıyım. Aday adayı olabilmek için uzun yıllar severek görev yaptığım Kdz. Ereğli Vergi Dairesinden 25.04.2018 tarihinde istifa ettim. Çıkmış olduğum bu yolda kesinlikle makam ve mevkii beklentim bulunmamaktadır. Memuriyet dönemimde de bu yönde taleplerim hiçbir zaman olmamıştır. Bundan sonra da böyle bir talebim yoktur. Makam ve mevkiiler geçicidir, baki olan şu gök kubbede hoş sedadır. 24 Haziran’ a giden süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın ve ülkemizin yaşadığı gerek içeriden gerek dışarıdan kaynaklı olaylar nedeniyle artık geri planda durmanın doğru olmadığı kanaatiyle doğduğum, yaşadığım şehre faydalı olmak ve bu mücadelede ben de varım demek amacıyla bu göreve talip oldum.  Amacım görev yaptığım dönem içerisinde bizzat müşahede ettiğim bölgemiz insanının ihtiyaçlarını ve isteklerine yanıt verebilecek bir siyaset anlayışını yeni bir ses, yeni bir soluk ve yeni bir heyecanla getirerek bölgemize katma değer kazandırmaktır. Siyasette ağabeylik kavramı vardır. Ancak yaşadığımız süreç bizlere ilçemizin ve bölgemizin ağabeye değil bir evlada ihtiyacı olduğunu ortaya koymuştur. Uygun görülmesi durumunda bu bölgeye evlat olarak AK Parti’nin bir neferi olarak, bu ülkenin ve şehrin bir evladı olarak düşünce alt yapısını oluşturduğum projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirerek ve mevcut projelerin takipçisi olarak bölgemizin ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamak öncelikli görevim olacaktır. Bu süreçte partimizden aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyor, 24 Haziran Milletvekilliği Genel Seçiminin bölgemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.

TOSUN, ÇIKMIŞ OLDUĞU BU KUTSAL YOLCULUKTA BAŞARILAR DİLİYORUM

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’da, Uçar’a çıkmış olduğu bu kutsal yolculukta başarılar dileyerek,”24 Haziranda yapılacak 27’nci dönem Erken genel seçimleri için müracaatlar partimizde devam ediyor. Kdz.Ereğli’den Fatih (Uçar) kardeşimizde müracaat formunu verdi, bizde kendilerine alındı belgesini vererek işlemlerini tamamlamış olduk, Biz öncelikle çıkmış olduğu bu kutsal yolculukta kendisine  aday aylığı yolunda başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyoruz, İnşallah aday adaylığı başvurucu süreci, bittikten sonra genel merkezimizin seçtiği arkadaşlar bundan sonraki süreçte Zonguldak’ı temsil edecekler, kendilerine tekrar hayırlı olsun diyor, Rabbim yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Uçar, aday adaylık müracaat dosyasını AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’a teslim etti.

Editör: Haber Merkezi