Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Zonguldak halkı onun yanında....

Seçime bir hafta kala Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan rakiplerini geride bıraktı. Gittiği her yerde 7’den 70’e tüm Zonguldak halkı tarafından büyük destek gören Dr. Selim Alan’a devletin zirvesinden de büyük destek veriliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak mitinginde Dr. Selim Alan’ın projelerine destek verip sahip çıkması, daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Zonguldak mitinginde Dr. Selim Alan’a atfen “ Başkanımızı uzun yıllardır tanıyoruz. Sözünün eridir. Ben de Selim Alan Başkanımın emrindeyim, Zonguldak’ın emrindeyim” şeklinde çok güçlü ve net mesajlar vermesi kararsız oyların da Dr. Selim Alan’a yönelmesini sağladı.

Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Zonguldak mitinginde “ Ak Parti’li kardeşlerimizle birlikteyiz” şeklindeki sözleri Zonguldak seçmenine mesaj olarak algılandı.

Daha önceki genel ve yerel seçimlerde yüzde 100’e yakın isabet sağlayan araştırma kuruluşu tarafından yapılan son ankete göre Dr. Selim Alan en yakın rakibini 3.5 puan geride bıraktı.

Zonguldak halkı tarafından projelerine güven duyulan tek aday olarak gösterilen Dr. Selim Alan’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından da desteklenen fiziki ve sosyal projeleri uygulanabilir ve Zonguldak halkının ihtiyaçlarına uygun projeler olarak değerlendiriliyor.

Seçime bir hafta kala Dr. Selim Alan’ın yükselişe geçmesinin ise rakiplerini endişeye düşürdüğü ve CHP’ye yakın çevrelerde yapılan anketlerde CHP Adayı Şenol Şanal’ı 5 puan geride bırakan Dr. Selim Alan’ın puanının, özel görüşmeler yapılarak düşürüldüğü ve CHP Adayı ile eşitlenmeye çalışıldığı belirtiliyor.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi