AK Parti’den Zonguldak Milletvekili seçilen Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, partililere ve halka teşekkür etti.

24 haziran Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento seçim sonuçlarını belli olmasıyla birlikte binlerce AK Partili secim zaferini kutlamak için Madenci Anıtı’nda toplandı.

Seçimlerde Zonguldak’tan milletvekili seçilen Polat Türkmen, Hamdi Uçar, İl başkanı zeki tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Milletvekili adayları, belediye başkanları, il, ilçelerin yöneticileri, gençlik ve kadın kolları başkanları, yöneticileri, tüm partililer zafer sevincini yaşadılar.

Gecenin geç saatlerine kadar madenci anıtında Recep Tayyip Erdoğan başkan şeklinde slogan atan partililer, Gazi paşa caddesinde boydan boyla dev Erdoğan bayrağı ile birlikte yürüdüler.

Yüzlerce araçtan oluşan konvoylar şehirde tur attılar.

Havai fişek gösterileri ve davul zurna eşliğinde eğlenen AK Partililer ve vatandaşlar, zaferin tardını yaşadılar.

Okunan Kur’an-ı kerim ve duanın ardından halka teşekkür konuşmaları yapıldı.

MUSTAFA ÇAĞLAYAN: 19 MAHALLEMİZE ÜÇ BELDEMİZE 23 KÖYÜMÜZE SELAM OLSUN VE YORULMADIK DEDİK BİR SELAM DA 2019 MART AYINDA AK PARTİYE HAZIRLANAN ZONGULDAK BELEDİYESİNE SELAM OLSUN..

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan yaptığı teşekkür konuşmasında, “Çok değerli bu başarının mimarları kadın kollarımız gençlik kollarımız, Zonguldak’ımızın ak partiye gönül vermiş ak Elmasları hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Böyle bir coşku içersinde konuşmak çok da uzatmak doğru değil herkesin bir sevinci var ve bunu yaşamaları için çok kısa tutuyoruz. Ben herkese ilk günden bugüne kadar herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle milletvekili adayı adaylarımıza, önceki dönem teşkilatımız da görev almış her toplantıya her programa hiçbir zaman çekinmeden katılan tüm teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. İşimiz bitmedi biz yorulmadık çünkü aşk ile çalışan yorulmazmış. Ben bir selam göndermek istiyorum, 19 mahallemize üç beldemize 23 köyümüze selam olsun ve yorulmadık dedik bir selam da 2019 Mart ayında ak partiye hazırlanan Zonguldak belediyesine selam olsun. Belediye başkanı da çıraklığını yapan başbakanlık ve Kalfalı cumhurbaşkanlığında ustalığını ve bu alandakilerle söz verdi bugün daha sonrada büyük ustalık yapacak olan Recep Tayyip Erdoğan'a selam olsun hepinizi Allah'a emanet ediyorum" dedi.

ZEKİ TOSUN: İŞİMİZ VE YÜKÜMÜZ BUNDAN SONRA DAHA DA AĞIR..

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’da yaptığı konuşmada ak davanın ak sevdalılara hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Kıymetli dava arkadaşlarım öncelikle hepinize bu 27 günlük bir zamanda yaptığınız mücadele için yaptığınız çalışma için çok çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Yüzümüzü kara çıkartmadığınız başkanımıza karşı, Recep Tayyip Erdoğan'a karşı hepinizden Allah razı olsun. İşimiz bitmedi bundan sonra işimiz yükümüz daha olur ama içimizden çıkan üç tane milletvekilimiz var ve bunlarla beraber Zonguldak’a hak ettiği yere hep beraber götüreceğiz. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum gazamız mübarek olsun sağ olun var olun” dedi.

HAMDİ UÇAR: ZONGULDAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Milletvekili seçilen Hamdi Uçar da yaptığı konuşmada, “Değerli dava arkadaşlarım bu yola baş koyduğumuz bu davaya inanmış, Allah hepinize razı olsun. Emeklerinizi emeklerimiz boşuna çıkmadı, inşallah biz de milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Zonguldak’ımıza gece gündüz demeden çalışacağız hizmet edeceğiz. Hiç kimseye mahcup etmeyeceğiz, Allah sizden razı olsun hepimizin yar ve yardımcısı olsun sağ olmak.

POLAT TÜRKMEN: BU BAŞARI VE ZAFER SİZİNDİR. BUNUN BİR BİLİNCİNDEYİZ ANKARA'DA BURADA HEP BİRLİKTE BERABER HEM ÜLKEMİZİ HEM ZONGULDAKIMIZI HAK ETTİĞİ YERE GETİREBİLMEK İÇİN ALINTERİ DÖKEDECEĞİZ EMEK SARF EDECEĞİZ VE BUNU BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.

Milletvekili seçilen Polat Türkmen de, “Değerli il başkanım değerli ilçe başkanlarım mahalle başkanlarım saygıdeğer hemşerilerim ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Gününüz mübarek olsun, çıktığınız yolda Cenabı hak sizleri ve bizleri muvaffak eylesin. Genel başkanımız liderimiz artık sizlerinde sayesinde dünya ile boy ölçüşecek hainlere ve düşmanlara gerekli dersi verdiniz bundan sonrada bu mücadelemiz birlikte top yükün yenilme değerli bükülmeden diz çökmeden dik durarak devam edecektir ve bundan hiç endişeniz olmasın. Hepinize Teşkilatımızda bulunan sandık başından mahalle temsilcisinden köy temsilcisinden ilçe başkanından belediye başkanından belediye meclis üyeleri'nden belediye başkanlarımızdan bütün arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı haklarınıza helal edin Allah sizden razı olsun. Bu başarı ve zafer sizindir. Bunun bir bilincindeyiz Ankara'da burada hep birlikte beraber hem ülkemize hem Zonguldak’ımızı hak ettiği yere getirebilmek için alın teri dök edeceğiz emek sarf edeceğiz ve bunu birlikte başaracağız. Akşamınız hayırlı olsun zaferimiz hayırlı olsun Allaha emanet olun.

VATANDAŞLAR SEVİNÇLERİNİ DİLE GETİRDİLER

AK Partililer, yaptıkları açıklamalarda, çok sevinçli olduklarını belirtiler.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi