AK Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun, “Kilimli’ye hak ettiği hizmetleri, en güzel hizmetleri getirmek için yola çıktık. Kilimli halkı en iyisine layıktır. Halkımıza dokunacağız ve halkımızı hiç ayırmayacağız, halkımızı kucaklayacağız. Çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Kilimli de son 5 yıldır yapılamayanlar ortada” dedi.AK Parti Kilimli İlçe Belediye Başkan Adayı Kamil Altun, Kilimde seçim bürosunu açtı.Seçim bürosunda vatandaşlar Kamil Altun’a yoğun ilgi gösterdi.AK Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İKTİDARIN HİZMETLERİNİ KİLİMLİ’YE GETİRECEĞİZ

“İlk olarak bana bu göreve layık gören ve güvenen Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ediyorum. Bana güvenen Partili büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Kilimli halkımızın bana gösterdiği teveccühü için çok teşekkür ediyorum. Bugün seçim ofisi açılışını da yaptık ve faaliyete başladık. Kilimli için gerçekten çok güzel projeler hazırlıyoruz. Bunların hepsi halka hitap eden ve halkın önceliklerine hitap eden projelerdir. Kilimli’mize en güzel projelerimizi kazandırmak için çalışmaya başladık. Projelerimiz hayata geçirilebilir, insanımıza ve halkımıza dokunan projeler olacak.”

KİLİMLİ’DE İKTİDARIMIZIN GÜCÜNÜZ HİSSETTİRECEĞİZ

Kilimli’de iktidarımızın gücünüz hissettireceklerini ve en iyi hizmetleri getireceklerini belirten Kamil Altun, sözlerine şu şekilde devam etti:

”Kilimli’yi ortak akılla, kimseyi ayırmadan, kimseyi bölmeden kucaklayarak hak ettiği yerlere getireceğiz. Kilimli’ye hak ettiği hizmetleri, en güzel hizmetleri getirmek için yola çıktık. Kilimli halkı en iyisine layıktır. Halkımıza dokunacağız ve halkımızı hiç ayırmayacağız, halkımızı kucaklayacağız. Çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Kilimli de son 5 yıldır yapılamayanlar ortada. Kilimli de tüm Mahalleleri, tüm sokakları çok iyi bilen birisiyim. Tüm mahallelerde ki, tüm sokaklarda ki sorunları da gayet iyi biliyorum. Caddedeyiz, insanlarla yüzeyiz ve dinliyoruz ve talepleri doğrultusunda proje ekibimizle birlikte projeler hazırlıyoruz. Güzel dokunuşlar sağlayacağız. En güzel hizmetleri kilimli ye getireceğiz. Kilimli’de iktidarımızın gücünüz hissettireceğiz. İktidarın hizmetlerini Kilimli’ye getireceğiz. Kilimli halkına bana gösterdiği teveccüh için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Onların gözlerini içindeki umudu ve ışığı görebiliyorum. Desteklerini ve dualarını bekliyorum. Hepsine çok teşekkür ediyorum.”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi