Metin Çorak, Ak Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunacak
“ Çatalağzı, Selamsızlar Beldesi’ne döndü”

Belde esnaflarından Metin Çorak, Çatalağzı Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday adaylığı başvurusunda bulunacağını söyledi.
Metin Çorak yaptığı açıklamada ‘’31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde,  doğup büyüdüğü Çatalağzı’na hizmet etmek için Belediye Başkanlığına talip olduğunu ifade etti.
Çorak, Çatalağzı’nda doğdum, Çatalağzı’nda büyüdüm ve Çatalağzı’ma hizmet etmek istiyorum. Çatalağzı’nın durumu ortada. Mevcut Belediye Başkanı iyi bir yönetim sergilemiyor. Çatalağzı hep geri gidiyor. Çatalağzı’nın geri gidişini durdurmak için hizmete talibim. Şu anda Çatalağzı çok talihsiz bir dönem yaşıyor. Mevcut Belediye Başkanı Adnan Akgün vaatlerini yerine getiremedi. İşi gücü kavga etmek olan bir Belediye Başkanının hizmete pek vakti olmuyor. Çatalağzı halkı isyanda. Gençler işsiz. Vatandaş iş ve aş bekliyor. Belediye ise yatıyor. İmkanları iyi değerlendirmiyor. Çatalağzı’nda büyük sanayi bulunmasına rağmen Çatalağzılı gençlerin işsiz olmasının  yegane suçu mevcut Belediye Başkanı Adnan Akgün’ündür.  Kendi beceriksizliğinin suçunu Eren Enerji’ye yüklemeye çalışıyor ama gerçeği herkes biliyor. Çatalağzı Belediyesi'nin kavgacı tutumu sebebiyle Eren Enerjiyi bölgeye karşı küstüren Adnan Akgün dür. Bugün komşu Muslu Beldesinde hiç işsiz yokken Çatalağzı’nda işsizler ordusunu olmasının tek suçu Adnan Akgün’dür. Adnan Akgün tabuttan çıkıp ortalıkta hayalet gibi gezeceğine halkın sorunlarıyla ilgilensin. Çatalağzı’nın bir kurtuluşa ihtiyacı var. Birilerinin çıkıp bu işe dur demesi lazım artık . Çatalağzı’nı babalarının çiftliği gibi yönetmesinler. Adnan Akgün, Çatalağzı’nı hep başkalarının aklıyla yönetti ama Çatalağzı halkıyla hiç elele vermedi, hep halktan kaçtı. Çatalağzı adını selamsızlar beldesine çıkardı. Artık Çatalağzı için bölgemizde ve ülkemizde kötü imajından bıktım ve bunun için aday olmaya karar verdim. Bu kapsamda aday adaylığımı açıklayacağım. Çatalağzı halkının beni yalnız bırakmayacağını, kendi evlatlarına destek vereceğini biliyorum. Çatalağzı halkından bu konuda büyük destek gördüm ve aday adayı olmaya karar verdim.’’ dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

 

Editör: Haber Merkezi