Sıcak su ısıtma sistemi tüm beldeye yayılacak

Çatalağzı’na süper proje

*** Çatalağzı Belediye Başkanlığı Aday Adayı Ersun Gülser’in açıkladığı projeler belde halkı tarafından büyük destek görüyor.

Beldenin geleceğine ilişkin fiziki, ekonomik ve sosyal projelerini hazırladığı broşürlerle halka tanıtan Gülser’e parti ayrımı gözetmeksizin belde sakinleri tarafından destek veriliyor.

Çatalağzı’nda kurulu elektrik santralının atık sıcak suyundan oluşturulan ve halen bir mahallede uygulanan ısıtma sisteminin tüm beldeye yayılacağını ve beldedeki bütün konut ve işyerlerinin sıcak su ısıtma sistemi ile ısıtılacağını vurgulayan Ersun Gülser’in, hem çevre sağlığı, hem de ekonomik olması nedeniyle bu projeye öncelik vereceği bildiriliyor.

Konuyla ilgili olarak görüşlerini açıklayan Çatalağzılı vatandaşlar, “ Bu proje, süper bir projedir. Şu anda Çatalağzı’nda bir mahallemizde kısmen uygulanan sıcak su ısıtma sisteminin tüm beldeye yayılması, insanlarımızı katı yakıt derdinden kurtaracağı gibi, temiz ve ekonomik olması da beldemiz için büyük bir hizmet olacaktır.” şeklinde konuştular.

Öte yandan Ersun Gülser’in, Çatalağzı’nda yeniden banka şubesi ve polis karakolu açılacağına ilişkin açıklamaları da beldede yaşayan bütün vatandaşlar tarafından destekleniyor.

(Haber : Göksel ÇOLAK)

Editör: Haber Merkezi