AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar CHP için “Hangi yüzle istiyorlar” dedi.

31 Mart seçimlerinde sayılı günler kala AK Parti seçim çalışmalarına hız kazandırdı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan,AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve Belediye Meclis Üyesi adayları dolmuşçu esnafının sorunlarını dinlediler. 

Şoför esnafının sorunlarını dinleyen milletvekili Hamdi  Uçar,”Zonguldak'ta 10 yıldır Cumhuriyet Halk partili belediye yönetiyor. Şimdi hangi yüzle oy istiyorlar. Takım tutar gibi parti tutulmaz.  Artık yeter.  Dr. Ömer Selim Alan tüm projeleri gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanımız 2 kez Zonguldak'a geldi. Bakanlar ve bakan yardımcılarımızda geldi.

Zonguldak’ın hizmete ihtiyacı var.10 yıldır hizmet yapamadılar. 31 Mart'ta hesap sorma zamanıdır. Biz sözümüzün eriyiz ve tüm projeler hayata geçecek.” Dedi.

Milletvekili Hamdi Uçar, ayrıca Mithatpaşa Tüneli çalışmaları hızla devam ettiğini ve Filyos projesi konusunda lansman toplantısı yapılacağını da ifade ederek Zonguldak'ta çok önemli gelişmeler olacağı ifadesini kullandı.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan da şoför esnafının hepsini büyük sorunu olduğunu belirterek projeleri hayata geçireceklerini ve Zonguldak’ın yüzünden güldüreceklerini ifade etti.

AK Parti Merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan'da esnaflara yaptığı konuşmada, bizim lavuar alanı projesinde üç dolmuş durağının da yerinde kalacağını ancak  diğer partilerin Lavvuar alanı projesinde dolmuş duraklarının yerinde kaldırılacak bunu dikkate alın.

Şoför esnafı AK Parti heyetine sorunlarını anlattılar ve kendilerine sorunun çözümü için söz verilmesini talep ettiler.

(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi