CHP Zonguldak Merkez Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, İl ve Merkez İlçe yöneticileri ile beraber seçim çalışmalarına start verdi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret eden CHP heyeti, Vali Bektaş'a görevinde başarılar dilerken, Zonguldak'ın sorunları ile ilgili istişarelerde bulundular.

Basına kapalı getçekleştirilen toplantıda özellikle Milletvekili Yavuzyılmaz, Vali Bektaş ile havaalanı konusu ile ilgili istişarelerde bulunarak; bu kamu yatırımının Zonguldak halkına hizmet vermesi noktasında fikir beyan ettiler.

Emniyet Müdürü Metin Turanlı'yı da ziyaret eden CHP Heyeti, özellikle kentin simgesi olabilecek Lavuar Alanı gibi bölgelerin şehrin aktif kullanımına kazandırılması konularına temas ettiler. Daha çok iletişim ve plamlama ile kentin sorunlarına ortak çözümler bulunabilineceğinin de konuşulduğu ziyarette, Müdür Turanlı Şanal'a başarılar diledi.

Heyet ayrıca Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ve Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği gibi gazeteci örgütlerine de ziyaretler gerçekleştirdi.

(HABER :ERCAN-DEMİR)


Editör: Haber Merkezi