Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney açıklanan Milletvekili aday listesini değerlendirdi.

Sabah saatlerinde itibaren madenci anıtında miting hazırlıkları koordine eden Hakkı Güney,  “Bütün arkadaşlarımız çok değerli arkadaşlarımızdır. Cumhuriyet Halk Partisi için hizmet eden arkadaşlarımızdır. Listede mevcut Milletvekilimizde var. Cumhuriyet Halk Partisi için elinden gelen her şeyi yapacak arkadaşlarımızdır. Cumhuriyet Halk Partisi'ni Zonguldak'ta en güzel yere getireceğiz ve layık olduğu yere tekrar getireceğiz.  Tabii bir bütünlük içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz Zonguldak'ta güzel şeyler yapacağız” dedi.

Milletvekili olamayanlar için bir küskünlük olabilir mi sorusunu yanıtlayan Hakkı Güney, “Listede küskünlük olmaz Parti büyüklerimiz bu konuda kendini böyle konuşup küskünlük diye bir şey olmaz Herkes ona göre bir çalışma içerisine gelecektir Tabii ki büyüklerde Bana da iş düşüyor genç arkadaşlar Zonguldak için iyi şeyler yapacaklarını söyleyebilir” dedi.

Mevcut milletvekili Şerafettin Turpcu’nun aday gösterilmemesini değerlendiren Hakkı Güney, “Bu genel merkezimizin takdiridir. Ona biz bir şey söyleyemeyiz. Şerafettin Turpcu‘ya bugüne kadar olan hizmetlerinden dolmayı teşekkür ediyoruz. O da bizim değer verdiğimiz milletvekili midir” diye konuştu.

Miting için Muharrem Bey ilimize geliyor ve miting hazırlıklarına başladık. Rahatsızlığı vardı sesi ile ilgili ve doktoruyla görüştükten sonra miting yapma kararını tekrar verdi ve Zonguldak’a geliyor” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi