***CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Ruşen Çimen’e gittiği her yerde büyük ilgi gösteriliyor. Elektrik işçiliğinden emekli olan ve “İşçi-emekli milletvekili adayı” sloganı ile yola çıkan Ruşen Çimen, Zonguldak Merkez, Kilimli, Çatalağzı, Gelik, Muslu ve merkez köylerinde birçok ziyaretlerde bulundu.

*** Ruşen Çimen’in eski sendika başkanı ve siyasi parti yöneticisi olmasının yanı sıra emekli işçi olduğunu öğrenen vatandaşlar, CHP’ milletvekili aday listesinde mutlaka işçi ve emeklileri temsil eden bir adayın bulunması gerektiğini hatırlatarak, “ Ruşen Çimen içimizden biri olarak ortaya çıktı. Bizim gibi halk otobüsüne biniyor, bizim gibi çarşı pazarda alışveriş yapıyor, bizim gibi emekli maaşını bekliyor. TBMM’nde işçi ve emeklileri temsil eden bir vekilimiz olsun istiyoruz” şeklinde konuşuyor.

*** Öte yandan hız kesmeden ziyaretlerine ve seçim çalışmalarına devam eden CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Ruşen Çimen, iddialı söylemlerine devam ediyor. Kendisinin aday olması halinde CHP’nin Zonguldak’tan en az üç milletvekili çıkaracağını vurgulayan Ruşen Çimen, “ Zonguldak işçi ve emekli kenti. İşçilerimizden ve emeklilerimizden oluşan bir nüfus yoğunluğu var. Ben onları temsil ediyorum. Onların adına TBMM’ne girmek istiyorum. İşçilerimiz ve emeklilerimiz parlamentoda kendilerini temsil eden bir adaya mutlaka oy vereceklerdir. Onların hakkını-hukukunu en iyi şekilde savunacağıma, TBMM’nde işçilerimizin ve emeklilerimizin sesi olacağıma söz veriyorum” dedi.

Ruşen Çimen’in vatandaş ziyaretleri yanında çeşitli sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ettiği belirtiliyor.

( Haber : Göksel ÇOLAK)

Editör: Haber Merkezi