Devrek Belediyesi’nde uzun yıllar Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Çetin Bozkurt, CHP Devrek İlçe Örgütü'nün önünde düzenlenen mitingle, Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen açıkladı.

İl Başkanı Hakkı Güney başta olmak üzere partililerin yalnız bırakmadığı Bozkurt, “Belediyecilik benim işim. Doğduğum büyüdüğüm, insanlarımızla birlikte yaşantısını paylaştığım ilçemi seviyorum. Bu nedenle, belediyecilik alanında uzun yıllar edindiğim bilgi, birikim ve deneyimlerimi ilçem ve insanlarımıza hizmet için kullanmak için aday adayı oldum” dedi.

Devrek Belediyesi’nde uzun yıllar Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve geçtiğimiz Nisan ayında emekli olan Çetin Bozkurt, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Devrek Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Parti binası önünde düzenlenen törenle aday adaylığını açıklayan Çetin Bozkurt’u, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, İl Başkan Yardımcısı M. Zeki Esen, CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Umut Başoğlu, CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Uzundal ve çok sayıda partili yalnız bırakmadı.

“DEVREK HALKINA HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM”

Bozkurt burada yaptığı konuşmada, Devrek halkına hizmet etmek için aday olduğunu belirterek,  şunları söyledi:

 “Bugün burada sizlerle 31 Mart yerel seçimlerinde İlçemiz Belediye Başkanlığına üyesi olmakla gurur duyduğum partim Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adayı olduğumu açıklamak üzere buluşuyoruz.28 yıldır Devrek Belediyesinin hemen her kademesinde görev yaptım. Çevredeki birçok belde belediyesinin kuruluşunda görevlerde bulundum. İl düzeyinde çalışmalar yaptım. Belediyecilik dışında çok sayıda dernek, konsey ve sivil toplum örgütlerinde kurucu, üye ve başkan olarak görevlerde bulundum. Halen de Devrek ADD başkanlığı yapmaktayım. Bu yıl ise Belediye Başkan yardımcılığı görevim sonrası emekli oldum.

Kardeşlerim. Belediyecilik benim işim. Doğduğum büyüdüğüm, insanlarımızla birlikte yaşantısını paylaştığım ilçemi seviyorum. Bu nedenle, belediyecilik alanında uzun yıllar edindiğim bilgi, birikim ve deneyimlerimi ilçem ve insanlarımıza hizmet için kullanmak için aday adayı oldum. Adaylığımın kesinleşmesi halinde sizlerin de katkı ve desteğiyle bu seçimi kazanacağıma inancım tamdır. Yasal süreçler sonrası partimizin adayı olduğumda sizler ve kamuoyumuzla proje ve hedeflerimizi ayrıca paylaşacağım. Bu aşamada şu hususları özellikle belirtmek isterim. Benim seçimi kazanacağıma ilişkin inancım tamdır. Ancak başarı için bu yeterli değildir. Partimizin ilçe yönetiminden en sade üyesine kadar destek, katkı ve bizzat sahada çalışmasına ihtiyacımız vardır. Ben geçmişte parti içinde ne kırgınlık olmuş ise her şeyin geride bırakılmasını, ülkemiz ve ilçemiz için hep birlikte zafere odaklanmamız gerektiğine inanıyorum. Bu yüzden hiçbir partilimizin dışlanması, yok sayılması veya kayırılması benim için mümkün değildir ve olmayacaktır. Her partili kardeşim benim için değerlidir ve onun katkısı vazgeçilmezdir. Memuriyetten gelmem, siyaseti de yaşayarak öğrenmeye çalışmam nedeniyle eksiklerim oldu ve olacaksa bunları da hoşgörünüze sığınarak birlikte gidereceğiz.

Değerli partili kardeşlerim, saygıdeğer Devrekliler.  Birleşe birleşe ve birlikte çalışarak kazanacağız. Yaşanası ve örnek olacak bir Devrek’i birlikte yaratacağız. Bu amaçla partimin adaylığına talibim. Bu mutlu günümde burada olmanız nedeniyle hepinize saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

Bozkurt, konuşmasının ardından Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı dilekçesini, parti binasına çıkarak CHP Devrek İlçe Başkanlığına sundu.

AHMET ÇİMEN DEVREK

Editör: Haber Merkezi