AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Genel Merkez 5.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Kongreye 8 araç ve 220 bayanla katıldıklarını belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman, kongrede Genel Merkez yönetim kurulu üyeliğine Zonguldak’tan Dilek Kaya'nın seçilmesinden mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:

KURULTAYDAN SONRA YEREL SEÇİMLERE ODAKLANACAĞIZ

“Kongremiz çok coşkulu geçti. Biz de zaten bir ay öncesinden hazırlıklara başlamıştık ve bizden de 6 araba istememişti. 8 araba ve 220 bayanımıza kongreye katılım sağladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın kongreye katılması bayanlara şevk verdi ve çok büyük coşkuyla kongreyi gerçekleştirdik. Biz de 9 üst kurul delegesi ile beraber delegeler olarak tam kadro oradaydık.

Lütfiye Selva Çam genel başkanımız ile aynı şekilde görevine devam ediyor ve yaklaşık kadrosunun yüzde seksenini değiştirdi ve yeniledi. Biliyorsunuz bizde Sevda Tığ hanımefendi MKYK’daydı. Bu sefer o bayrağı Dilek Kaya arkadaşımıza teslim etti. Biz hep söylüyoruz Bu bir bayrak yarışıdır ve Sayın Cumhurbaşkanımız hep böyle söylüyor. Tekrar bizim Zonguldak'tan temsil eden bir arkadaşımız Orada olması bizim için çok Sevindirici oldu. Dilek Kaya yönetim kurulu arkadaşımızdı milletvekili aday adaylığı için istifa etmişti. Bu sefer MKYK’da görev aldı ve bu bizim için gurur vericidir. 18 Ağustos’da büyük kongre var ve onun hazırlıklarını İl Başkanlığımız yapıyor. Kongrede üst kurul delegesi ve oy kullanacağız. Kongreden sonra yenilenmiş kadrolarla yeni kanunlarla yerel yönetim seçimlerine hız vereceğiz. İnşallah yeni güzel ve iyi bir adaylarla biz de bu sefer tüm belediyeleri almaya çalışacağız”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi