AK Parti Zonguldak 3.Sıra Milletvekili Adayı Hamdi Uçar, CHP ile secimde ittifak yapan Saadet Partisi’ni sert sözlerle eleştirerek, “Necmettin Erbakan’ın kemikleri sızlıyor” dedi.

Hamdi Uçar, Kanal Z’de Gazeteci-Yazar Ercan Demir’in moderötürlüğünü yaptığı seçime doğru poğramının canlı yayın konuğu oldu.

Ercan Demir’in gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan AK Parti Zonguldak 3.Sıra Miletvekili Adayı Hamdi Uçar, çarpıcı değerlendirmelerde bulunhdu.

Seçim çalışmalarını anlatan Hamdi Uçar, Cumhuriyet Halk Partisi ile 24 Seçemlerinde ititfak yapan Saadet Partisi’ne sert tepki göstererek, “Necmetin Erbakan’ın kemikleri sızlıyor. İnanıyorum ki Saadet partisi tabanı Saadete oy vermeyecektir” dedi.

SP birinci sıra Adayı Burak Erol’un 4-1 kazanacağız açıklamasına ise, Halk öyle söylemiyor ama” diyerek cevap verdi.

ZONGULDAK STADYUMU TAMAMLANACAK VE ZONGULDAKSPOR İÇİN TÜM İLÇELERİN BİRLİK OLMASI İÇİN ADIM ATILACAK.

Zonguldaksypor ve Zonguldak şehir stadı için önemli açıklamalarda bulunan Hamdi Uçar, “Zonguldakspor hepimizin takımı ve Zonguldakspor’un üst liğlere yükselmesi için ilçeler arasında birlik ve ebraberilki oluşturulması iç in ön ayak olacağım. Hedefimiz zonguldakspor’a büyük oranda destek vermektir. Ayrıca seçimlerin hemen ardından stadyumunda hemen tamamlanması için çalışmalara stard vereceğiz” dedi.

HASTANE BAŞLIYOR

Hastane inşaatını kedi il başkanlığım döneminde yapıldığını hatırlatan Hamdi Uçar, “Maalesef müteahhit yüzünden hastane inşaatımız tamamlanmadı. Zonguldak mağdur edildi ve bunu sorumlusu biz değil, müteahhittir. Şimdi ihale yeniden yapıldı ve yakın zamanda inşaat çalışmalarına hemen başlanacak Allah’ın izniyle” dedi.

Seçim çalışmalarını değerlendiren Hamdi Uçar, halktan AK Parti’ye olan teveccühünün yüksek olduğunu kaydetti.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi