İYİ Parti Kilimli seçim bürosu görkemli bir törenle açıldı.
İyi Parti Kilimli Belediye Başkan adayı Erdinç Kargidan tarafından Kilimli'de seçim bürosu törenle açıldı.
Açılış töreninde İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Merkez İlçe Başkanı Adnan Ömür,çok sayıda Partili ve yüzlerce vatandaş topluluğu katıldı.

 

İyi Parti Kilimli İlçe Sekreteri Tansu Yıldırım, ''Erdinç Kargidan'a çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Başaracağız başaracağız, başaracağız''dedi.
 

İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen yaptığı konuşmada Kilimli'de seçimi alacaklarını söyledi.
Erkmen:' Erdinç Kargidan'ı biz değil Kilimli halkı aday yaptı. Erdinç Kargidan 24 saat sizin hizmetinizde olacaktır. Kilimli'de iyiler kazanacaktır. Hepimizin amacı hizmettir. Birlikte başaracağız. Adayımızı sizlere emanet ediyoruz. Kilimli'nin her noktasında İyi parti rüzgarı esecektir. Herkesin oyuna talibiz.''dedi.

Yavuz Erkmen konuşmasının ardından yakasına rozet taktı.

İyi Parti Kilimli Belediye Başkan adayı Erdinç Kargidan: ''Uzun yıllar Kilimli iyi yönetilmedi.Kilimli Belediye başkanı olduğunda demokrasi kazanacak, hak ve hukuk kazanacak Adalet kazanacak. Malumunuz İyi Parti 25 Ekim 2017 tarihinde kuruldu İyi Parti 24 haziran 2018'de yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçiminde büyük bir başarı gösterdiği İyi Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde de önemli ölçüde başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Kilimli Belediye başkan aday olarak bu başarıya Kilimli'yide  katacağıma da inanıyorum.''dedi
Ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi kurdelesi kesildi.
(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi