“ Erol Şahin, Cumhurbaşkanımızın emanetidir”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, Ereğli’de Ak Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in seçim çalışmalarına destek verdi.

Ereğli’de, STK temsilcileri ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, “ Ereğli halkına Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim. Belediye Başkan Adayımız Erol Şahin’i Ereğli’ye emanet etti” şeklinde konuştu.

Ereğli halkı “emanete” sahip çıkıyor mu, çıkıyor.

Rutin mahalle toplantıları bile “mitinge” dönüşen, her defasında binlerce insan tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Erol Şahin, Sayın Saadet Oruç’un, dolayısı ile Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği ile daha da güç kazanmış durumda...

Saadet Oruç, Ereğli halkının gözünde “ Ereğli’nin kızı”dır. Uluslararası düzeyde görev yapmış önemli bir gazeteci olmasına, entelektüel ve en üst düzeydeki danışmanlık görevine rağmen, halkına karşı büyük bir tevazu içinde doğduğu, yetiştiği topraklara gönülden bağlı bir isimdir.

Ereğli halkı siyaset ayrımı gözetmeksizin işte bu yüzden Saadet Oruç’u kendi “evladı” olarak görüyor, onun sözleri Ereğli’de bir başka değer buluyor.

Erol Şahin aynı frekansta... 

Ereğli halkını bir bütün olarak görüyor, yakasında Ak Parti rozeti var ama, o tüm Ereğli halkına ve Ereğli’nin geleceğine hitap ediyor.

Ereğli’de, Erol Şahin’in gittiği her yerde meydanların, caddelerin, sokakların dolup taşması bundan galiba...

Ereğli, “Cumhurbaşkanının emanetine” sahip çıkıyor.

( Erhan ÇAKMAK)

Editör: Haber Merkezi