Saadet Partisi 1.Sıra Milletvekili Adayı Burak Erol, Ereğli'de basınla kahvaltıda buluştu, ayrıca grev yapan tat metal çalışanlarına destek verdi.  

Saadet Partisi 1.Sıra Milletvekili Adayı Burak Erol, Ereğli'de basınla kahvaltıda buluştu, sorunları dinledi, gündemi değerlendirdi.

AK Parti saflarında yer alan eski milli görüşçü Necmettin aydın'ı palyaço'ya benzeten Erol'un eleştirilerinden diğer milletvekili adayları da nasibini aldı. Erol, daha sonra grev yapan tat metal işçilerine destek verdi, tersaneler bölgesini ziyaret etti.

saadet partisi 1.sıra milletvekili adayı Burak Erol, 2.sıra milletvekili adayı Gökhan Göktaş, SP İl Başkanı sadık kar ve partililer seçim gezilerini Ereğli ilçesinde sürdürdü. 

EROL, İLK OLARAK BASINLA KAHVALTIDA BULUŞTU

İlk olarak SP İl Başkanı Sadık Kar konuşmasında, 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek,"finale 50 metre kaldı. Barış, huzur içinde seçim geçirmek isteriz. Saadet Partisi bu seçimde beğenildi, seçimin sürpriz partisi olarak milletin karşısında olacağız" dedi.

Zonguldak'ın hizmet almadığını vurgulayan saadet partisi 1.sıra milletvekili adayı Burak Erol'da, "isimleri değiştirerek bir çözüme kavuşamazsınız. Bu işlerden anlayanları iş başına getirmelisiniz. 7Diğer milletvekili aday listelerinde eskiye dönüş var. Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı. Değiştirmemiz lazım" diyerek eleştirilerde bulundu:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini vurgulayan erol,"tarım ve hayvancılık bakanına gülüyorum. Sırbistan'dan kesilmiş işlenmiş eti getirterek 29 tl'ye satarak eti ucuzlatacağı zihniyetine sahip. Hayvan sayısını artırırsanız etin fiyatı ucuzlar "diyerek eleştirilerde bulundu.

Zonguldak'a Veysel Atasoy'dan sonra siyasetçi gelmediğini vurgulayan Burak Erol, Ereğli belediye başkanı Hüseyin Uysal'ın emanet oy istiyoruz açıklamasını eleştirerek,"emanet oy diye bir şey olmaz. Zonguldak’ın kaderi emanet oylarla tayin edilemez. Siyasi tecrübesizliğine veriyorum" dedi.

Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Burak Erol, Necmettin aydın'ın ak parti basın toplantısında yaptığı açıklamalara,"kendisi saadet partisinden istifa etti. Necmettin Erbakan hocamız milli görüş saadet partisidir. biri çıkarda partimiz haricinde bende milli görüşçüyüm derse Palyoça'ya benzer diyor." şeklinde yanıt verdi.

Basın toplantısının ardından milletvekili adayı Burak Erol, grev yapan tat metal çalışanlarına destek verdi:

Erol, daha sonra Ereğli organize sanayi bölgesi ve tersaneler bölgesine ziyarette bulundu, vaatlerini anlattı, destek istedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi