Genç Anadolu Partisi (GAP) Genel Başkanı Ali Alemdaroğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ni (ZGC) ziyaret etti.
Zonguldak İl Başkanı Naci Ferhat Altınok ile birlikte ZGC’yi ziyaret eden Ali Amlemdaroğlu önemli açıklamalarda bulundu.
Ziyarette ZGC Başkan Derya Akbıyık Genel başkan Ali Alemdaroğlu’na ziyareti için teşekkür etti.

MERKEZ SAĞDA MUHAFAZAKAR BİR PARTİYİZ...
Ali Alemdaroğlu yaptığı konuşmada, “Genç Anadolu Partisi’ni 2013 yılında kurduk. İki seçimi katılamadık, son seçimde katılmak için hazırlıklar yaptık ancak il sayısını tamamlayamadık. Ve 24 Haziran seçimlerinde hiçbir partiyle desteğimiz ve bağlantımız olmadı.
Önümüzdeki mahalli idareler seçimlerinde Tabii Zonguldak'tan başlayarak bundan sonra mahalli idareler seçimlerine partimizi hazır hale getireceğiz. Öyle tahmin ediyorum Önümüzdeki 2 ay zarfında 72 ilde örgütlenmemizi tamamlayacağız. Şu anda 25 ilde örgütlüyüz. Biz 2019 mahalli idareler seçimlerine katılacağız. Partimiz milliyetçi ve muhafazakar bir partidir, Merkez sağda bir partidir. Biz daha özgürlükçüyüz. Özgürlükten yanayız. Basının Özgür olmasını istiyoruz. Şimdi baktığımız zaman bugün kağıt fabrikalarının kapatılması ile beraber gazeteler ve matbaalar zor durumda. Bir çok gazete sayfa sayısını azatlı, kimisi kapattı. Bunlara bir çözüm bulabilir miyiz, yani bizim kişilerle hiçbir zaman kavgamız olmaz. Yani hükümetin yetkilileriyle kavgamız yok. Neyse ülkede eksik yapılanlar bunları yerine getirebilir miyiz projeler dahilinde, bunun için uğraşacağız. Şimdi ben baktım Zonguldak yoları köstebek yuvası gibi olmuş” dedi.

TÜKETMEK DEĞİL ÜRETMEK LAZIM...
Tüketmek değil üretmek gerektiğini belirten Genç Anadolu Partisi Genel Başkanı Ali Alemdaroğlu, “Zonguldak bizim Bildiğim kadarıyla geçmişe baktığımızda 15-20 sene önce 50-60 bine yakın işçi istihdam edilirken şimdi bu sayı 10 bini altına düştü. Zonguldak Karadeniz Bölgesi'ndeki illerin yüzde yetmişini istihdam ediyordu bildiğimiz kadarıyla ama bugün baktığımızda yani kömür bile yeterince çıkmıyor piyasaya sürülmüyor. Bunların Hayat bulması lazım. Tüketmek değil üretmek lazım, kömürün üretilmesi lazım” şeklinde zkonuştu
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi