AK Parti'nin Çatalağzı Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ersun Gülser, ilk açıklamasını yaptı.Gülser :

''Değerli Dostlarım, Saygıdeğer Hemşehrilerimiz ;

“Niyet Hayr, Akibet Hayr” düsturu ile çıktığımız bu kutlu yolda, sonun başlangıcı olan bu kutlu yola girmiş bulunmaktayız.
Ak Parti Genel Merkezimizden yapılan açıklamalara göre Allah nasip etti ve bu kutsal göreve talip olmak üzere şahsım olarak tevdi edildi.
Bu görevi bana tevdi eden başta partimizin belde ilçe ve il başkanlarımız olmak la beraber Ak Parti genel merkez teşkilat başkanımıza ve Cumhurbaşkanımız ve kurucu genel başkanımız sayın Recep TAYYİP ERDOĞAN a şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.

ÇATALAĞZI Belediye Başkanlığı aday adaylığımızın sürecinde, gelişmelerin ne aşamada olduğuna dair yoğun bir şekilde arayan, mesaj yazan, halimizi hatırımızı soran ve bize destek veren siz değerli dostlarıma gönülden teşekkür ediyorum.

Daha önceki paylaşımlarımızda da ifade ettiğim gibi birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız var gücümüz ile “Güçlü Bir Türkiye” güclu bir ÇATALAĞZI icin hedeflerimiz doğrultusunda çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızı ve ak davaya gönül vermiş gönül erlerini mahcup edecek tavır ve davranışlardan uzak duracağız.

Süreç boyunca birlikte yola çıktığımız aday adaylarımıza yol arkadaşlarımıza gösterdikleri teveccü ve birlik beraberlik için teşekkür ediyor 31 mart akşamına kadar desteklerini bekliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Yola ilk çıktığımızda da ifade ettiğimiz gibi, hem partimiz hem de ÇATALAĞZI için hayırlı olan ne ise o olsun diyorum, tüm dostlarımdan dua ve destek bekliyorum. Allah’a emanet olun inşallah..''

Editör: Haber Merkezi