Gülser, resmi başvurusunu yaptı

Çatalağzı’nda Ak Parti rüzgarları

Ak Parti’nin Çatalağzı Belediye Başkan Adaylığı için en güçlü ismi olarak görülen işadamı Ersun Gülser, Ak Parti Kilimli İlçe Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu. Beldedeki yakın çalışma arkadaşları ile birlikte Ak Parti Kilimli İlçe Başkanlığı’na giderek resmi başvurusunu yapan Ersun Gülser’in aday adaylığını açıklaması beldede büyük coşkuyla karşılandı.Ak Parti Kilimli İlçe Başkanı Orhan Gebeş, Ersun Gülser’e “hayırlı olsun” diyerek başarılar diledi.Gülser’in aday adaylığı Çatalağzı’ndaki siyasi atmosferi tümüyle Ak Parti lehine çevirdi.Geçen yerel seçimde belediye başkanlığını kaybeden Ak Parti’nin, Ersun Gülser’in aday olması halinde seçimi büyük farkla kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor. Çatalağzı’nın köklü ailelerinden Gülser Ailesi’nin üyesi olan, market işletmeciliği ve konut sektöründeki bütün yatırımlarını Çatalağzı’na yapan Ersun Gülser’e siyasi görüş ayrılığına bakılmaksızın belde halkı tarafından büyük destek veriliyor.

Çatalağzı’nın sorunlarını ve çözümlerini biliyoruz

Aday adaylığı dilekçesini Ak Parti Kilimli İlçe Başkanı Orhan Gebeş’e veren Ersun Gülser, açıklama yaparak şunları söyledi :

“ Değerli arkadaşlarım,

Bugün, kuruluşundan itibaren gönül verdiğim Ak Parti’den Çatalağzı Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusu yapmış bulunuyorum.

Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, şehirlerimizi, ilçelerimizi, beldelerimizi imar etmek, güzelleştirmek, halkımızın refah ve huzur içinde yaşamasını sağlamak adına bu yarışa katılmış bulunuyoruz.

Ak Parti’nin vizyonu ve misyonu gereğince, Çatalağzı’nın sorunlarını ve çözümlerini bilerek, projelerimizle yola çıkıyoruz. Bu projeler, süreç içinde somut olarak tek tek kamuoyu ile paylaşılacak, belde halkımızın görüşleri de eklenerek nihai şekli verilecektir.

Çatalağzı, ilimizin en büyük sanayi merkezlerinden birisidir. Bu konumuna layık bir şekilde gelişmesini sağlamak, gençlerimizin elinden tutup göçü önlemek, beldemize banka, polis karakolu ve benzeri kaybettiği kurumları yeniden kazandırmak, fiziki, ekonomik ve sosyo-kültürel projeleri hem belediyemizin imkanları, hem de milletvekillerimiz ve hükümetimizin desteği ile halkımızın hizmetine sunmak boynumuzun borcu olacaktır.

Çatalağzı’nda doğdum, Çatalağzı’nda büyüdüm. Ticaret hayatımı Çatalağzı’nda sürdürüyorum. Doğduğum, yaşadığım topraklara ve bu beldenin fedakar insanlarına vefa borcumu ödemek üzere Çatalağzı Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu açıklıyorum. Aday olduğum takdirde Çatalağzı halkının desteğine ve seçimi kazanacağıma yürekten inanıyorum. Bu takdirde Çatalağzı Beldesi’ne Ak Parti hizmetini götüreceğime söz veriyorum.

Allah, yar ve yardımcımız olsun. Katılan herkese içten teşekkürlerimi sunuyorum.”


Editör: Haber Merkezi