Kongrede Umut Başoğlu ile birlikte CHP İl başkan adaylığı için yarışan ancak seçimleri kaybeden Halil Furat, kongre sonrasında CHP İl Başkanı Umut Başoğlu’nu, ekibiyle birlikte ziyaret ederek, hayırlı olsun dedi.
UMUT BAŞOĞLU: DEDİĞİM GİBİ KAZANAN BEN DEĞİL CHP OLMUŞTUR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Umut Başoğlu, “Biliyorsunuz partimizde dünden bugüne kadar mücadele vermiş, üyeliğinden, delegeliğine, ilçe örgüt yönetim kurulundan ve en son dönemde il başkanlığımızı yapmış ve 6 Ocak’ta ki kongrede beraber karşılıklı olarak aday olduğumuz, partimiz adına partimize hizmet etmek için aday olduğumuz Sayın Halil Furat’a, önceki dönem il başkanımıza, yönetim kuruluna ve arkadaşlarımıza bu ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. 6 Ocak'taki kongreden sonra kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olmuştur. Bu bundan sonra da böyle devam edecektir. Ben tekrar teşekkür ediyorum Halil Başkanıma bu ziyareti için” dedi.
HALİL FURAT: PARTİMİZİN BAŞARISI İÇİN BAŞOĞLU’NA DESTDEK VERECEĞİZ
Halil Fırat’ta yaptığı açıklamada,”Bizi güzel karşılamasından dolayı Umut başkanıma teşekkür ediyorum. Biz de yeni yönetim ve Parti il başkanımıza hayırlı olsun demeye geldik. Bu vesileyle il başkanımıza yeni dönemde her türlü katkıyı vererek Parti’nin başarısı için hep birlikte mücadele edeceğiz. Yeni sürecin partimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Başkanım İnşallah Zonguldak'ta daha güzel işlere imza atacak ve biz de ona hep beraber destek vereceğiz” dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi