Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, “halkımız bize denetim ve kontrol görevini vermiştir” dedi.

Demirköse yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle 31 Mart seçimlerini Zonguldak’ımız için hayırlar getirmesini diliyoruz. Bizlerin gündeminde şuandan itibaren seçim yok, seçimden sonraki süreçte Zonguldak’ın beldelerine ve ilçelerine nasıl hizmet ederiz o var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler seçim sonuçlarını değerlendirerek halkımızın bize teveccühü ile Belediye Başkanlığı ve il genel meclisi üyeliği olmasa bile 7 bölgede toplam 17 tane belediye meclis üyeliği vererek denetim ve kontrol görevini vermiştir. Biz arkadaşlarımızla birlikte belediyelerin yaptığı her hizmetin, her işin takipçisi ve destekçisi olacağız, kontrolü olacağız ve her yapılan doğru işte de faydamız olacaktır. Halkımızın bize verdiği destek ve karar bizim başımızın tacıdır.Şu saatten sonra artık Zonguldak'ta Milliyetçi Hareket Partisi her noktada denetim ve kontrol görevini yapacaktır. Biz, bize destek olan veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. 
Zonguldak Merkezde 2 Belediye meclisi, Elvanpazarcık beldemizde 3 Belediye Meclis üyemiz, Saltukova beldemizde 2 Belediye Meclis üyemiz, Çatalağzı'nda 2 tane Belediye meclis üyemiz, Ormanlı Beldemizde 2 tane Belediye Meclis üyemiz ve Gülüç beldemizde de tane belediye meclis üyemiz var. Daha önceki dönemlerde sadece Karaman ve Ormanlı beldelerimizde vardı ama bu dönemde ise arkadaşlarımız 7 bölgede temsil hakkını elde etmişlerdir. Bu temsil etme hakkı elde etmesinde bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz ve şuna inansınlar bize verdikleri destek boşa çıkmayacaktır.”
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi