Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “halkımız Milliyetçi hareket Partisi’ne bir ümit gözüyle bakıyor” dedi.

Yerel seçim çalışmalarına start verdiklerini ve mahalleleri ziyaret ederek halktın sorunların dinlediklerini belirten Niyazı Kıransoy, mahallelerde hiçte iç açıcı olmayan tablolarla karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Halkın yapılmayan yollar ve tamamlanmayan belediye hizmetleri nedeniyle canından bezdiğini belirten MHP İlçe Başkanı Niyazı Kıransoy, “Milliyetçi Hareket Partisi merkez ilçe ve diğer teşkilatlar olmak üzere yerel seçim hazırlıkları bünyesinde teşkilatlarımızla birlikte mahallelerde yaşayan halkımızın solundan dinlemek için yerinde ziyaretler yapıyoruz ve birçok mahalleyi de ziyaret ettik. Mahallelerimizde gittiğimizde mahallelerimiz harap, yollar yıkılmış olduğu gibi bırakılmış, bir gün su çalışması yapılıyor, bir gün bir başka bir iş tamamlanıyor, başka bir gün elektrik hatları yeraltına alınacak diye tekrar yollar kavuruyor, bir başka gün doğalgaz için ayrı bir çalışma yapılıyor, diğer bir başka zaman da telefon vesaire hatlar için yollar bir daha hazırlıyor. Anlayacağınız vatandaş canından bezmiş durumda. Mahalleler toz duman harap olmuş gibi. İşsizlik hat safhada, insanlar ümidini kaybetmiş, çünkü emekli olan insanlarımız kendilerine bakıyorlar, çoluk çocuklarına bakıyorlar bir de torunlarına bakıyorlar. Okullar açıldı okul masrafı üzerlerine bindi, kış geldi kömür yakacak sıkıntısı had safhada. Zonguldak'ta ciddi bir sıkıntı ile karşı karşıya halkımız. Dolayısıyla bu siyasete de yansıyacaktır. Biz bunları rapor haline getireceğiz ve bunun üzerine çözüm önerileri oluşturmaya çalışacağız. Seçimlerle alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızın Milliyetçi Hareket Partisi bir ümit gözüyle baktığını gördük. Dolayısıyla seçime kadar mı çalışmalar devam ettireceğiz” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi