CHP Adayı Deniz Yavuzyılmaz’dan net açıklamalar

“Halkımıza değer vereceğiz”

* CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Zonguldak Merkez ilçe, belde, köy ve mahallelerinde gece geç saatlere kadar seçim çalışmalarına devam eden Deniz Yavuzyılmaz, ilimizdeki sivil toplum kuruluşlarına da ziyaretlerini sürdürüyor.

* Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlardan büyük ilgi ve destek gören Deniz Yavuzyılmaz, STK ziyaretleri sırasında gazetemizin sorularını yanıtladı.

Açıklamalarında “Herkesin milletvekili olacağını” tekrarlayan Yavuzyılmaz, “ Bizim dünya görüşümüz, siyasi görüşümüz, sosyal demokrat anlayışımız budur. Ben, halkımızın takdiri ile milletvekili olduğum takdirde, herkesin milletvekili olacağım. Hiçbir şekilde parti ayrımı gözetmeden halkımızın yanında olacağım. Biz halkımıza değer vereceğiz. İnsanı yaşatarak, devleti yaşatacağız. Bunu gerçek anlamda uygulayacağız.” dedi.

* Açıklamasında, toplumun yoksul kalmış kesimleri için süratle iyileştirmeler yapılacağını ve bunun için TBMM’de yasal düzenleme yapılacağını vurgulayan Deniz Yavuzyılmaz, “ Her biri dünyanın en ağır işini yapan, çalışmayan ev hanımlarına maddi destek sağlayacağız. Emeklilerimiz için intibak yasasını çıkaracağız. Emeklilerimize dini bayramların her birinde iki maaş tutarında ikramiye ödenmesini sağlayacağız. Üniversite öğrencilerimiz için özel imkanlar sağlayacağız, maddi imkansızlık nedeniyle okuyamayan öğrencimiz kalmayacak. Asgari ücreti kölelik ücreti olmaktan çıkaracağız. Bütün çalışanlar için insanca, onurlu yaşam ücret ve maaş politikası izleyeceğiz. Esnafımızdan işyeri kira stopajını kaldıracağız. Küçük esnaf ve sanatkarlarımız için çeşitli teşvik ve destek uygulamaları getireceğiz. Kimsesizlerin kimsesi olacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi