Ayan: “İşsizlik, Zonguldak’ın en büyük sorunu”

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, İşkur'u ziyaret etti.

Hamdi Ayan'da 31 Mart yerel seçimlerine çok az bir süre kaldığını ve seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini belirterek Zonguldak'tan destek talep ettiklerini ifade etti.

İŞSİZLİK EN BÜYÜK SORUN
MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan: ”Seçimlerde son viraja geldik sayılır.Siyasi ahlak çerçevesi içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her ne kadar rakiplerimiz bu çerçeveden çıkmış olsa da bizim almış olduğumuz siyasi,kültür ve ahlaktan dolayı bizler de aynı şekilde davranmayacağız.Bizler sadece Zonguldak'ta yapmak istediğimiz 67 projemizi anlatıyoruz. Şuana kadar kitaplarımızdan 12.000 tane evlere dağıttı ve insanlarımızın da gerçekten böyle projelere özlem duyduğunu fark ettik. Bu bakımdan da inanılmaz bir destek aldık .Bundan mutluluk duyuyoruz.

Sayın Genel Başkanımız Zonguldak'ta projelerimizin kefili olduğunu ifade etti.Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye taşkömürü Kurumu'na yapılacak olan istihdam konusunda çalışmalarımız, ayrıca Belediye Başkanlığını kazandığımda belediyede yapacağımız istihdamı ve kadın girişimci kooperatiflerini kuracak olmamız istihdama verdiğimiz önemi gösteriyor .Kim ne derse desin önemli olan insanların kalbine girmektir. Biz bunu başardığımızı düşünüyoruz.Bizim açımızdan her şey olumlu gidiyor. Fakat ciddi manada iş talebi var. Zonguldak'ın öncelikleri arasında işsizlik girmiş durumda, yollar keza onun arkasından geliyor.İnşallah el birliğiyle yerel yönetimlerde ciddi bir insiyatif alarak başta istihdam olmak üzere vatandaşımızın derdine derman olmak için yollardayız.”dedi.
İşkur İl Müdürü Gönül Demirsu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Demirsu Hamdi Ayan'ın istihdamla ilgili söylemlerini beğendiğini ifade etti. 
(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi