AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı, İşadamı Şenol Kahveci, seçimden önce yaptığı tahminle sonuçları açıkladı. Şenol Kahveci'nin yaptığı açıklamada yazdıkları, seçim sonuçlarıyla bire bir örtüştü. Kahveci daha önce de bir açıklama yapmış ve oy oranlarını vermişti.

Kahveci paylaşımında MHP'yi tuğla zannedip ikiye bölmeye çalışanların ve HDP ile işbirliği yapmayı planlayanların kaybedeceğini söyledi.

İşte Kahveci'nin seçim sonuçlarını bire bir tahmin ettiği o açıklaması:

'Değerli arkadaşlarım bugün önemli bir gün. Ülkemizin geleceği açısından, siyasi ve ekonomik yönden çok önemli bir seçim. Bu seçimlerde siyaset mühendisleri 7 Haziran seçimlerini baz alarak kendilerini %51'in üzerine çıkarabilmek için, MHP'yi tuğla zannedip ikiye bölmeye çalışanların, HDP ile işbirliği yapamayı planlayanların kaybettiği bir gün olacak. Sağduyu sahibi seçmen dersini verecek ve Cumhur ittifakı kazanacak inşallah. Ama CHP'de yeni lideri Muharrem İnce'ye kavuşarak iki kutuplu bir siyasi denge kurulacak. Muhalefetin güçlü olması iktidar partisini daha çok koşturacak ve yeni projeler üretmeye zorlayacak. Bu durumun ülkenin ve vatandaşımızın lehine olacağını öngörüyorum... Saygılarımla.'

Editör: Haber Merkezi