İYİ PARTİ BİRİNCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Partisinin  1.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtında düzenlenen çelenk sunum töreninde konuşan İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, “İYİ Parti, şimdi TBMM’ de milletimizin sesi olmayı, kendisine güvenip oy veren 5 milyon vatandaşımızın güvenini mahcup etmemeyi ayrıca milletimizin ve devletimizin yararına yapılacak çalışmalarla da daha çok vatandaşımızın desteğini kazanmayı kendine hedefleyerek faaliyetini sürdürecektir. İYİ Parti Türkiye’nin ve Zonguldak’ımızın ufkunda parlayan bir güneştir.” dedi.

Zonguldak’ta İYİ Parti’ni 1.Kuruluş yıldönümü nedeniyle Zonguldak İl Başkanlığı tarafından Valilik önü Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Törene, İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen ve il yönetim kurulu üyeleri ve Merkez ilçe teşkilatı katıldı.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen tarafından İYİ Parti’nin 1. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı’na çelen sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İl Başkanı Yavuz Erkmen İYİ Partinin 1. yılını kutlaydı.

İYİ PARTİ TÜRKİYE’NİN VE ZONGULDAK’IMIZIN UFKUNDA PARLAYAN BİR GÜNEŞTİR

 “25 Ekim 2017 tarihinde kurularak siyasi tarihimizde yerini alan İYİ Parti, 25 Ekim 2018 tarihinde 1. Kuruluş yıl dönümünü kutlamaktadır. Bu münasebetle tüm Zonguldak halkına şahsım, İl ve İlçe Yönetim Kurullarımız ve tüm teşkilatlarımız adına en içten sevgi, saygı ve hürmetlerimizi sunarım.

Ülkemizin getirildiği noktada bir ihtiyaçtan doğan, kurulmaması için her türlü gayret gösterilen, yükselişinin önünü kesmek için seçimlere bile sokulmamaya çalışılan İYİ Parti, milletimizden aldığı güçle girdiği ilk seçimde %10 oy alarak parlamentoya 43 milletvekili sokmayı başarmıştır. Her türlü tehdit ve engellemeye rağmen, devletten bir kuruş para almadan yalnızca özveriyle çalışan partiye gönül verenlerin sayesinde bu başarıyı elde eden İYİ Parti, şimdi TBMM’ de milletimizin sesi olmayı, kendisine güvenip oy veren 5 milyon vatandaşımızın güvenini mahcup etmemeyi ayrıca milletimizin ve devletimizin yararına yapılacak çalışmalarla da daha çok vatandaşımızın desteğini kazanmayı kendine hedefleyerek faaliyetini sürdürecektir.

Rejimin değiştiği, herkesin ekonomik sıkıntı yaşadığı, adalete güven duygusunun yitirilmeye başlandığı bir ortamda üstelik ilimizde sürekli küçülmenin yaşandığı, işsizliğin arttığı, yatırımların durdurulduğu, göçün hızlandığı günlerde İYİ Parti Türkiye’nin ve Zonguldak’ımızın ufkunda parlayan bir güneştir. 2019 yılı Mart ayında yapılacak seçimlerden başlayarak İYİ Partinin yükselişine herkes şahit olacaktır. Bizde bugüne kadar İYİ Partiye gönül vermiş, hizmet etmiş, oy vermiş herkese bir kez daha teşekkür ederken yeni katılımlarla İYİ Parti ailesinin sürekli genişleyeceğinin, iyilerin sayısının artacağını görüyoruz.

Unutmayalım ki iyiler sonunda kazanır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamaya hazırlandığımız bu haftada, cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize şükranlarımızı sunar, büyük Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının kurarak bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi birlik ve beraberlik içinde koruyarak gelecek nesillere teslim etmenin sorumluluğu içinde, milletimizi muasır medeniyetler seviyesine yükseltmeyi bir borç biliriz.”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi