İYİ Parti Zonguldak İl Yönetim kurul üyeliğine atanan Serhat Yıldırım Merkez İlçe Başkanlık görevini Adnan Ömür’e devretti.

        Görev teslimi öncesinde basın açıklaması yapan Serhat Yıldırım, “Şu andan itibaren Genel Merkezimizin ve İl Başkanım Eski Valimiz Sayın Yavuz Erkmen’in talimatı ile yeni kurulan İl Yönetimi'nde görev alacağım.

         Sahadaki siyasi çalışmalarım, sahadaki projelerimle bundan sonra siz sevgili Zonguldak'lı kardeşlerim, büyüklerimle birlikte daha çok olacağım. Görevi devrettiğim yeni İlçe Başkanımız Adnan Ömür’e görevinde başarılar diliyorum ve bayrağı devrediyorum” dedi.

        Serhat Yıldırım düzenlediği basın toplantısında İl Yönetim Kurul Üyeliği nedeniyle bayrağı yeni başkana devrettiğini belirterek şunları söyledi:

      “25.10.2017 tarihinde kurulan partimiz tüm zorluklara rağmen tarihte hiçbir partinin yaşamadığı kısa fakat zorlu bir süreçten geçmiştir.

      İYİ Parti tüm baskılara rağmen 24 Haziran Genel Seçimlerinde 43 milletvekili çıkararak gelecek için iyi adımlar atmıştır. Ben partimin Zonguldak’taki kurucu üyesi ve delegesiyim. Kurucu İl Yönetimi'nde görev aldıktan sonra Merkez İlçe kongresinde tek aday olarak Merkez İlçe Başkanı seçildim ve 09.02.2018 tarihinde görevime başladım. Süre içinde her ne kadar yeni bir siyasi parti olsak da görevimi maddi, manevi tüm enerjimi mesaimi harcayarak yerine getirdiğimi düşünüyorum.

     İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı olarak Zonguldak siyasetine yeni bir yüz olarak yeni siyasetçi ruhunu getirdiğimi düşünüyorum. Siyasetten olmayan insanlara sizlerde bu vatan, millet, bayrak için taşın altına elinizi koymaların duygusunu hissettirdim. Bana verilen makamı elimden geldiğince temsil etmeye çalıştım. 05.10.2018 itibari ile görevimi genel başkanım ve teşkilattan sorumlu Koray Aydın tarafından ilçelerin yeniden yapılandırılması talimatlarına uyarak merkez ilçe teşkilatında görevlerini layığı ile yapan 32 arkadaşımızla birlikte daha dinamik kadrolar kurulması için istifalarımızı vermiş olup yeni yönetimlerde tekrar görev alacak arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim. Şu andan itibaren genel merkezimizin ve İl Başkanım Eski Valimiz Sayın Yavuz Erkmen’in talimatı ile yeni kurulan il yönetiminde görev alacağım. Sahadaki siyasi çalışmalarım, sahadaki projelerimle bundan sonra siz sevgili Zonguldak'lı kardeşlerim, büyüklerimle birlikte daha çok olacağım. Görevi devrettiğim yeni İlçe Başkanımız Adnan Ömütr beyefendiye görevinde başarılar diliyorum ve bayrağı devrediyorum. Her şey çocuklarımız ve iyi bir Türkiye için”

ÖMÜR: ÖNÜMÜZDE ZORLU BİR SÜREÇ VAR...

       İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Adnan Ömür’de, yeni görevini en iyi şekilde yapacağını belirterek, “Önümüzde bir süreç var. Ben ve arkadaşlarım İYİ Parti adına güzel çalışma yapacağım da inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Serhat Yıldırım Adnan Ömür’ü kutlayarak tebrik etti ve görevinde başarılar diledi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi