İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, 12 Ağustos’ta yapılacak olan kurultayı değerlendirdi.

Konuşmasında CHP’yi isim vermeden eleştiren Serhat Yıldırım, “Kurultay yapmamak için direnenlere inat Meral Akşener ve İYİ Parti, diğer partilere bir demokrasi dersi vermiştir” dedi.

İYİ Parti olarak Meral Akşener dışında bir lider arayışı içinde olmadıklarını belirten Serhat Yıldırım şunları ifade etti:

İYİ PARTİ’NİN MERAL AKŞENER DIŞINDA BİR LİDER ARAYIŞI YOKTUR!

Her şey İYİ bir Türkiye için. Hayalimiz, umudumuz ve milletimize layık gördüğümüz bir Türkiye Cumhuriyeti’nin, adaletin, özgürlüğün ve demokrasinin gelip geçen iktidarlara göre değişmediği bir Türkiye. İYİ Parti bu düşüncelerle yola çıkmıştır ve yine bu düşüncelerle İYİ bir şekilde, emin adımlarla yoluna devam edecektir. Allah vatanı ve milleti için İYİ niyetlerle yola çıkanın yolunu açar. 12 Ağustos’taki kurultayımızda partimizin ve niyetlerimizin önderi Sayın Meral Akşener yoluna daha sağlam adımlarla devam edecektir. Meral Akşener partimizin genel başkanıdır ve önümüzdeki kurultayımızda da genel başkan olarak çıkacaktır. Oluşan tüm olumlu sonuçları kendine, tüm olumsuzlukları başkasına mal eden alışılagelmiş siyasetçilerin aksine Sayın Meral Akşener beklediği sonucu alamadığı için sorumluluğu kendi üzerine almış ve tüzüğümüzün kendisine verdiği yetkiyle kurultay kararı almıştır. Kurultay yapmamak için direnenlere inat Meral Akşener ve İYİ Parti diğer partilere bir demokrasi dersi vermiştir. Genel başkanımız benim de içinde bulunduğum delegelerimizin iradesiyle yeniden aday gösterilmiş ve yeniden genel başkan olacaktır. Çünkü İYİ Parti’nin Meral Akşener dışında başka bir lider ihtiyacı ve arayışı yoktur. Bazen gemiyi farelerden arındırmak için batırıp çıkarmak gerektiğini düşünüyorum. Çıkar amacı gütmeyen, milletinin ve İYİ Parti’nin amaçları doğrultusunda ilerleyen yeni kadrolarıyla daha sağlam adımlarla İYİ Parti 12 Ağustos’taki kurultayımızdan sonra yoluna devam edecektir”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi