İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, İyi Parti hakkında, “CHP bir çınardır, İyi Parti ise su kabağıdır” şeklindeki sözlerine sert cevap verdi.

Her çınar ağacının bir fidan dönemi olduğunu ve Hakkı Güney’in bu sözlerini kendisine yakışmadığını belirten İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım şunları söyledi:

İYİ PARTİ İYİ BİR ÇINAR OLMAYA ADAY BİR PARTİDİR

CHP 1950’den bu yana yani 69 yıldır tek başına iktidar olamamıştır. Evet, CHP koca bir çınardır; fakat şuan ki iktidarın yapmış olduğu hataların bu kadar büyümesindeki sorumlu partidir. Çünkü yönetimleri iktidar olmamak için ellerinden geleni yapmışlardır. Mevcut muhalefet partileri ellerinden geleni yapmadıkları için İYİ Parti siyaset sahnesine atılmıştır. Tüm engellemelere rağmen 6 aylık bir süreçte İYİ parti meclise 43 milletvekili sokarak siyaset sahnesine güçlü bir giriş yapmıştır. Su kabağı benzetmesi doğru değildir. Çınar olmak süreç ister; Koca çınarda olsan her ağacın bir fidan dönemi vardır.İYİ Parti İYİ bir çınar olmaya aday bir partidir. Çünkü İYİ parti cesurlar hareketidir. İYİ parti halk hareketidir. Biz halk hareketi olarak ülkemizin ve şehrimizin sorunlarını ve eksiklerini görüyoruz. Dev çınarların omuzlamadığı yükleri taşımaya hazırız. Biz bu memlekette sağ görüş sol görüş diye insanları görüş ayrılığına itmeden merkezde buluşturan partiyiz. Biz 81 milyon insanı kucaklamak istiyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde de Zonguldak’ımızın yönetimine talibiz. Bırakın koca çınarlar yapamıyorsa biz cesur insanlar yapsın.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi