Türkmen : ''Kamil Altun'un kefili benim''

AK Parti Kilimli belediye başkan adayı Kamil Altun esnaflarla kahvaltıda biraraya geldi.Kilimli Cranides Hotel’de gerçekleştirilen kahvaltı programına esnaflar yoğun ilgi gösterdi.
AK Parti Zonguldak milletvekili Polat Türkmen, Ak Parti İlçe Başkanı Sedat Demirci, AK Parti Kilimli Belediye Başkan adayı Kamil Altun, Belediye meclis üyesi adayları partililer ve esnaflar katıldı.
SEDAT DEMİRCİ: GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİBİZ, 59 AYDIR KİLİMLİ HİZMET GÖRMEDİ
AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, yaptığı konuşmada katılanlara hoş geldiniz diyerek, “Genç ve dinamik ekibiz.59 aydır Kilimli hizmet görmedi. Biz gerçekten Kilimli'ye hizmet etmek istiyoruz ve sizlerin desteğini istiyoruz. AK Parti Belediyeciliğinde esnaflarımız kapanma korkusu ,zabıta korkusu yaşamayacak“dedi.
ALTUN: KİLİMLİ'DE KORKU İMPARATORLUĞUNU YIKACAĞIZ
AK Parti Kilimli Belediye Başkan adayı Kamil Altun konuşmasında esnaflardan destek istedi. Altun,”Kilimli'nin hizmete ihtiyacı var. Kilimli terk edilen değil tercih edilen olmalı ve bunun için hizmete adayım. Size söz veriyorum tüm projelerimi hayata geçireceğim. Kilimli daha yaşanılabilir bir kent olacak ve buna söz veriyorum. Kilimli'nin bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok.”dedi.
Altun, “Kilimli'nin ne ihtiyacı var biliyorum. Kilimli belediyesinin nüfusu azaldı. Kilimli son 5 yılda hep kan kaybetti. Kilimli'nin yarasına merhem olmak istiyoruz. Kilimli'de korku imparatorlugu var.Esnaflar korku içinde.Bundan sonra esnaflar rahat olacak. Bize güvenin ben hepinizden destek istiyorum.Kilimli'yi utanmayacak hale getireceğim. Artık Kilimli'de huzur zamanı, barış zamanı ve bunu hep birlikte başaracağız.”dedi.
TÜRKMEN: KAMİL ALTUN’IN KEFİLİ BENİM
Kamil Altun’un kefili oldugunu ve tüm projelerin hayata geçeceğini belirten AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen 'de yaptığı konuşmada ayrıca yeni Zelanda'daki katliamı kınayarak şunları söyledi: “Kilimli de şikayet etmek kolay ama elini taşın altına koyan yok. Niye belediyeyi siyah çelenk koyarak protesto edilmedi. Kilimli'de biz bunu hak etmiyoruz.  Biz Kamil Altun’a inanıyoruz ve onun kefili benim. Gönül belediyeciliğiyle Kilimli'yi tanıştırmak istiyoruz. Belediye halka ,24 saat hizmet edecek. Mutlu ve acılı gününde hep yanında olacak. Kilimli'de yapacak çok işimiz var. Kilimli'nin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Biz bir zafere çıktık ve allah zafer eylesin.“ dedi.
Türkmen : “Kilimli sahil yolu bu sene bitecek. 2021’ e kadar Zonguldak'ta tüm yollar bitecek.”dedi.
(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi