AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Kilimli’de seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmada, “Kilimli AK Parti belediyeciliğiyle tanışacak” dedi.

AK Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun’un seçim ofisi açılışı gerçekleştirildi.
Açılış törenine, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen,İl Başkanı Zeki Tosun, İl Kadın Kolları Bakanı Züleyha Yazıcı Arıman, Gelik Belelediye Başkanı Burhan Sezgin, daha önceki dönemlerde görev yapmış olan tüm ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve adayları ile teşkilat üyeleri katıldı.
İlk olarak Crenides Hotel’de kahvaltı düzenlendi.
Kahvaltıda Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci yaptı. Demirci konuşmasında birlik beraberlik çağrısında bulurdu.
Ardından Kilimli Belediye Başkan Adayı Kamil Altun konuştu. Altun konuşmasında vefadan bahsederek Kilimli’yi aydınlık yarınlara taşıyacağı sözünü verdi.
Daha sonra İl başkanı Zeki Tosun konuşma yaptı, Tosun konuşmasında Kilimli halkına Kamil Altun’a destek çağrısında bulundu
Son olarak ise AK parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen konuştu. Türkmen konuşmasında, “Genç kardeşimizi küçüklüğünden beri tanıyorum.5 yıldır AK Parti’mizin belediye Meclis üyeliğini yapıyor. Kilimli’ye hizmet ediyor. Bu genç kardeşiniz Kilimli’ye hizmet etmek istiyor. AK Parti davasına gönülden inanan bir kardeşinizdir. Kilimli AK Parti Belediyeciğiyle tanışacak” dedi.

Kahvaltını ardından ise  AK Parti Kilimli seçim ofisini açılışı gerçekleştirildi.
Açılışta AK Parti Kilimli’de gövde gösterisinde bulundu.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi