Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilimli İlçe Belediye Başkan Adayı Fatih Kaldırım, “Kilimli benim sevdamdır” dedi.Kilimli’de vatandaşları ziyaret eden ve büyük destek gören MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Kaldırım, önemli açıklamalarda bulundu.Kilimli’de doğup büyüdüğünü belirten Fatih Kaldırım, artık gençlerin önünün açılmasını istediklerini söyledi.2 üniversite bitirdiğini ve görev yaptığı firma adına yurt dışı fuarlar için gittiği ülkelerde ki yenilikleri hep Kilimli’ye nasıl uygulayabilir düşüncesi içinde olduğunu ifade eden Fatih Kaldırım, şunları söyledi:

KİM NE YAPMIŞ NE ETMİŞ BU BİZİ İLGİLENDİRMİYOR, BİZ BUNDAN SONRA NE YAPABİLİRİZİN PEŞİNDEYİZ

“Şimdi öncelikli olarak kendimi tanıtmak istiyorum. Adım Fatih Kaldırım. 2 üniversite bitirdim. Kilimli de birliğin olması gerektiğini söylüyoruz. Kilimli de şunu gördük, Kilimli’de sokaklarda huzur kalmamış ve bunun geri gelmesi gerektiğini düşünüyoruz. Tabi bununla birlikte yollarımız da büyük bir problem var. Sosyal faaliyetlerle ilgili problemler var. Bir bayan kardeşimizin bir bebek arabasıyla Güney Mahallesin den parka kadar gitmesinin mümkün olmadığını gördük. Yolların yapılması gerekiyor ve bu konuda birçok görüşmelerimiz ve çalışmalarımız oldu. Ben kendimi şöyle anımsatayım, adamın adamı değil Kilimli’nin Kaldırım’ı, Kilimli’nin Fatih'i olarak anımsatmak istiyorum. Bu bir seçim yarışıdır savaş değildir. Kim ne yapmış ne etmiş bu bizi ilgilendirmiyor, Biz bundan sonra ne yapabiliriz bizim öncelik verdiğimiz konu budur ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak bunun peşindeyiz. Örneklerimiz Karabük, Bartın ve Isparta Belediyeleri gibi çok güzel hizmet yapmış belediyelerdir. Bunları örnek olarak gidiyoruz. Tabii Kilimli'de birlik ve beraberlik olması gerekiyor. Öncelikle Kilimli’nin eski huzuruna kavuşması gerekiyor. Artık denenmişleri değil, gerçekten Kilimli’ye sahip çıkabilecek, Kilimli içerisinde birlik ve beraberliği oluşturabilecek insanlara ihtiyaç var, Ve en önemlisi de kimse kızmasın ama artık gençlerin önünün açılmasını istiyoruz.

KİLİMLİ BENİM SEVDAMDIR.

Kilimli’nin bir sevda olduğunu ve Kilimli’ye hizmet etmek istediğini belirten Fatih Kaldırım, “Kurmuş olduğumuz genç bir ekiple yola çıktık. Tabii ki takdir her zaman Kilimli halkınındır. Her daim Kilimli halkı burun takdirini verebilecek kapasiteye sahiptir. Kilimli halkı yapılmayanların hesabını saracaktır. Biz buradaki imkansızlıklardan dolayı gurbete çıkmış birisiyim. Özel bir tüfek imal eden fabrikada yetkili olarak çıktığımız yurtdışı festivallerde gördüğümüz yenilikleri hep Kilimli ye nasıl yapabilirim, Kilimli ye nasıl uygulayabiliriz düşüncesi içerisindeydim. Kilimli bizim sevdamızdır. Kilimli Bizim hayatımızdır. Kimini bizim memleketimiz bir toprağımızdır. Kilimli de doğduk, kilimde büyüdük ve mezarımız da Kilimli'de olacaktır. Allah inşallah sonu hayıreyler, Rabbim muvaffak eller. Artık Kilimli halkının şunu görmesi gerekiyor, bazı şeyleri görmesi gerekiyor. Kişiler üzerine değil, belediyenin üzerinde halkın olması gerekiyor ve halkın üzerinde kimsenin olmaması gerekiyor. Kilimli halkı hizmetin en iyisine layıktır. Kilimli halkı kendi kendini yönetme ye layıktır. Kilimli de padişahlığın bitmesi cumhuriyetin tekrar Kilimli ye gelmesini diliyorum.” Dedi.

KİLİMLİLİLER GERÇEKTEN DİK BAŞLI, ASİ VE BİR O KADAR DA MERTTİR.

Kilimli insanının gerçekten dik başlı, asi ve bir o kadar da mert olduğunu belirten MHP Belediye Başkan Adayı Fatih kaldırım, “Kilimliye hizmetin niye gelmediğine değil, Nereye gittiğine bakmak lazım. Kilimli halkının Ya kapısı yanlış yerde, Yada kendisi... Yıllardır buralarda insanların refah seviyesinin kasıtlı olarak engellediğini düşünüyorum çünkü Kilimlililer gerçekten dik başlı, asi ve bir o kadar da merttir. Eğer kafasını bir kaldırabilse buradaki krallara hesap sorar hakkını arar işte o zamanda bu saltanat sahibi insanlar kilimlide Artık padişahlık değil Atatürk ün kurmuş olduğu rejim olan cumhuriyet yönetim sisteminin olduğunu anlar. Ve kilimli kalkınmaya başlar. Allah sonumuzu muvaffak eylesin. Selamların en güzel olan Allah'ın selamıyla kilimli hakkını selamlıyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene.” Şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi