İYİ Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Erdinç Kargidan, Kilimli'de yeniden hizmet ateşinin yakmak için ev ev, mahalle mahalle gezerek gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Kargidan ayrıca şeffaf, kaliteli ve İYİ hizmet hedefiyle yola çıktığını belirterek, 'Yıllardır Kilimli hizmet görmüyor. Kilimli kendi haline bırakılmış bir köy haline geldi. Beldeydi, ilçe oldu. İlçe olduktan hizmetin  Kilimli'ye daha çok gelmesi gerekirken, şu an köyden farksız durumda. Biz bu sebeple Kilimli'mizde yeniden halkımıza hizmeti getireceğiz. Kilimli'miz için ne gerekiyorsa, onu buraya getireceğiz. Projelerimizi başkan seçildikten sonra hemen faaliyete geçirip, Kilimli Halkına İYİ ki Erdinç Kargidan'ı başkan seçmişiz dedirtmeyi çok istiyorum. Hedefim şeffaf, kaliteli, İYİ ve her kesime hitap edecek hizmetleri halkımıza sunmak olacak. Yorulacağım belki ama yinede vazgeçmeyeceğim.' dedi. 

Adaylığının açıklandığı andan itibaren durmadan, yılmadan tüm Kilimli'yi neredeyse gezen İYİ Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı 7'den 70'e herkesin gönlünü fethediyor.  

Ev toplantılarından mahalle gezilerine, kapı kapı ziyaretlerden Kilimli denetlemelerine kadar neredeyse her yeri gezen Başkan Adayı Erdinç Kargidan'a,  Kilimli Halkı da destek veriyor.

Vatandaşlarda 'Erdinç Kargidan Kilimli'ye İYİ gelecek' sözleriyle Kargidan'ın başkan olmasını istediklerini belirttiler.


Editör: Haber Merkezi