“KİLİMLİ'YE BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM” 

AK Parti Kilimli Belediye Başkan aday adayı Şenol Yücel, “Doğduğum, büyüdüğüm, baca ağızlarında sigara sattığım, köprübaşında boyacılık yaptığım, pazarında su sattığım, sarı sahasında top oynadığım ve okullarında okuduğum Kilimlime borcumu ödemek için aday oldum” dedi.

AK Parti Kilimli Belediye Başkan aday adayı Şenol Yücel basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Alaborina da düzenlenen kahvaltılı programda Kilimli ile ilgili projelerini açıklayan Şenol Yücel Kilimli’ye borcumu ödemek istediği için aday adayı olduğunu belirterek şunları söyledi:

''Bildiğiniz üzere 12 Kasım 2018 tarihi itibari ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğündeki görevimden ayrılarak Ak Parti Kilimli Belediye Başkan aday adaylığına başvurumu yapmış bulunmaktayım. Ak Parti adına Kilimli Belediye başkanlığı için aday adayı başvurusunun yüksek düzeyde olması partimiz acısından sevindiricidir. İnşallah bu adaylardan Belediye Başkan adayı seçilecek arkadaşımızın; bütün adayların birlikteliğini ve beraberliğini toparlayacak şekilde hareket ederek seçime gidilmesini sağlayacaktır.'' ŞENOL YÜCEL KİMDİR? 

05/07/1965 yılında Kilimlide Doğmuştur. İlk,orta ve lise eğitimini Kilimlide tamamlamıştır. Jeoloji Yüksek Mühendisidir. 28 yıllık memuriyet hayatı vardır. Bunun 10 senesini üniversitede Öğretim Üyesi olarak, 18 yılını ise Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünde geçirdi. 2004 yılında Şube Müdürü, 2010 yılından beride İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. İmar, Çevre, yapı, denetim konuları uzmanlık alanı içerisindedir. Evli ve bir çocuk sahibidir. 

NEDEN ADAY OLDUM? 

“Halka Hizmeti Hakka Hizmet” sayarak yola devam eden Partimizin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’IN 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine bilgi, beceri, liyakat, dürüst, kirlenmemiş ve yıpranmamış kriterlere sahip olan adaylarla gidileceğini bizzat kendisi tarafından bildirmesi üzerine aday oldum. 

-Doğduğum, büyüdüğüm, baca ağızlarında sigara sattığım, köprübaşında boyacılık yaptığım, pazarında su sattığım, sarı sahasında top oynadığım ve okullarında okuduğum Kilimlime borcumu ödemek için aday oldum. Partimize Kilimli Belediyesini kazandırıp, Kilimli için Atılım, Değişim ve Reform dönemini başlatmak için aday oldum. Tüm bunların üstünde tabi ki Kilimli Halkına güvendiğim için aday oldum. 

NASIL BİR BELEDİYECİLİK?     

Gelişmiş ülkelerde ve ülkemizdeki gelişimlerini tamamlamış belediyecilik örnekleri dikkate alınarak Bizde Kilimli’de; 

-Çevre Dostu 

-İnsan Dostu 

-Katılımcı 

-Akıllı

-Şeffaf

-Hizmet 

-Estetik Şehircilik Belediyeciliğini hayata geçirmeye çalışacağız. Bu doğrultuda; 

-Bölgemde bütün yaşayanları etkileyecek kararlarda; Hemşerilerin görüşlerini, isteklerini ve ihtiyaçlarını alarak Katılımcı Belediyecilik sağlanacaktır. 

- Halkımıza Belediyeciliğin ana görevi olan hizmetler öncelikle sunulacaktır. Su, sokak ve caddelerde ulaşımdan, kanalizasyon, temizlik vs gibi altyapı eksikliklerine hızla çözüm getirilerek Hizmet Belediyeciliği sunulacaktır. 

-Halkımızın ruhi ihtiyaçlarına çözüm getirmek için de Kültür Sanat Merkezlerinden, Meslek edinme Kurslarına, Konser, Sinema, Tiyatro gösterilerine kadar pek çok alanda Kültürel Belediyecilik anlayışı gerçekleştirilecektir 

-Yoksullarımız, Engellilerimiz Kimsesizlerimiz, şehit ve gazi ailelerimiz, gençlerimiz, çocuklarımız, yaşlılarımız ve kadınlarımızın sorunlarını ele alacak Sosyal Belediyecilik anlayışı gerçekleştirilecektir. 

-Belediyemiz Çevreye duyarlı olacaktır. Bu amaçla Doğal kaynaklarımızın, havanın, suyun yerleşim yerlerinin temizliği, arıtma tesisinin ve kanalizasyon şebekesinin bitirilmesi ve deniz temizliği yönünde projeler geliştirilerek Çevre Dostu Belediyeciliği örneği verilecektir. 

-Belediyemizin vereceği şeffaf adaletli ve eşit bir şekilde mahallelerde gerçekleştirilecek ve bu hizmetler ilan panoları, web sayfasında yayınlanacak ve böylece Şeffaf Belediyecilik yapılacaktır.

-Halkımızın evinden ve işinden internet üzerinden belediye hizmetlerine ulaşacağı sistemler kurulup Akıllı Belediyecilik hizmeti verilecektir.

-Belediyemiz yöresini şehir estetiği açısından üst seviyeleri çıkarmayı amaçlayacaktır. Bu doğrultuda; Genel çapta halihazır haritaların güncellenmesi, imar planında revizyon, kıyı ve sahil planlaması, meydan, Park, yeşil alan ve sayfiye yerleri gibi düzenlemelerle Şehir Estetiği Yönünden Belediyecilik yapılacaktır. Aday olmam durumumda yukarıda ana teması verilmiş belediyecilik anlayışına esas geliştirdiğimiz ve de daha da geliştireceğiz projelerimizle halkımızın karşısına çıkacağız. Haydi o zaman hep birlikte “Biz Birlikte Kilimliyiz” 

(HABER-ERCAN DEMİR)


 

Editör: Haber Merkezi