Cumhuriyet Halk Partisi CHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, 16 Şubat Pazar günü yapılacak olan İl Kongresinden çıkacak sonuç ne olursa olsun kazanan yine Cumhuriyet Halk Partisi olacağını söyledi. 

Kır; "Kazanacak olan İl Başkanın ve yönetiminin görevi çok büyük çünkü İl Örgütü toparlayıcıdır. Tüm ilçeler ile birlikte toparlayıcı bir şekilde çalıştığında da öncelikle yerel  seçim sonrasında da emanet verdiğimiz belediyeyi alacağız inşallah" dedi. 

CHP Kadın Kolları Başkanı Kır, şunları söyledi: 
"İlçe kongrelerimiz bitti. Şimdi il kongremiz sıra geldi. İl kongremiz belli ki bol adaylı bir kongre olacak. Şimdiye kadar 3 tane adayımız açıkladı. Mevcut il başkanımız, Murat Pulat ve Turan Oral açıkladı. Demokrasi şöleni olacağını düşünüyorum.  Fazla adayın olmasının hiçbir bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Kazanan yine Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Güzel bir kongre olmasını diliyorum yararlı bir kongre olmasını diliyorum. Tabi ki kazanacak olan İl Başkanının ve yönetiminin görevi çok büyük çünkü İl Örgütü toparlayıcıdır. Tüm ilçeler ile birlikte toparlayıcı bir şekilde çalıştığında da öncelikle yerel  seçim sonrasında da emanet verdiğimiz belediyeyi alacağız . Bizim İlçe Kadın Kollarımızın kongrelerimiz çoğunluk ile bitti. 2 tane ilçemiz kaldı.  O ilçelerimizde bittikten sonra bize 10 günlük bir süre verecekler o süre içerisinde de biz kendi kongremizi yapacağız. Ondan sonra bütün ilçelerimiz belli oluktan sonra zaten güzel bir toplantı ile birlikte projelerimize başlatacağız" dedi.

(Haber-Ercan Demir)
 

Editör: Haber Merkezi