Ak Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun “usta” bir siyasetçidir, ağırlıklı bir siyasetçidir, Zonguldak siyaset kamuoyunda “boş laf konuşmaması” ile tanınan önemli bir siyasetçidir.

Celil Uzun, Ak Parti İl Başkanlığı döneminde “Zonguldak’ın Bakanı” olarak tanımlanıyordu.

***

Ak Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Aynı zamanda Alaplılı bir işadamı olan Celil Uzun, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor, Alaplı halkının aşina olduğu Celil Uzun topluma güven veren bir duruş sergiliyor.

Celil Uzun, Alaplı halkına “gökteki yıldızları” vaat etmiyor ama, toplumun gerçek ihtiyaçlarına uygun somut proje ve önerilerle halkın huzuruna çıkıyor.

Bunlardan birisi de “eğitime destek” projesi...

Sayın Uzun, okul dönemlerinde öğrencilerimizin en önemli ihtiyacı olan kırtasiye malzemelerinin Alaplı Belediyesi tarafından karşılanacağını söyledi.

Bilindiği gibi ilk ve ortaöğretim okullarında öğrencilerin “kitap ihtiyacı” devlet tarafından karşılanıyor, öğrencilerimiz okula başladıklarında kitaplarını sıralarının üzerinde buluyor.

Celil Uzun, Alaplı Belediye Başkanlığına seçildiği takdirde, Alaplı’nın çocukları kitapları ile birlikte kırtasiye malzemelerini de sıralarının üzerinde bulacaklar.

Kitaplar devletten, kırtasiye malzemeleri Alaplı Belediyesi’nden...

Eğitime, yani “insana” yatırım en büyük yatırımdır.

Umarız, bu “Celil Uzun Projesi” hem ilimizde, hem de ülke genelinde bütün belediyelerimize örnek olacaktır.

(ERHAN ÇAKMAK)

Editör: Haber Merkezi