İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ak Parti’den Kozlu İlçe Belediye Başkan adaylığını Cuma günü açıklayacak.

Kozlu belediye başkanlığına cuma günü saat 14:30’da ak parti ilçe teşkilatına müracaatımı yapacağım. Bundan sonra inşallah Allah’ta nasip ederse doğup büyüdüğüm çok sevdiğim Kozlu’ya eğer taktir görürse belediye başkan olarak hizmet etmek istiyorum. İnşallah buraya yeni bir jenerasyon yeni bir sinerji katmak adına bütün enerjimi bundan böyle Kozlu’da ki insanlarımızın hizmetine sunmak istiyorum.”

“İSTİFA ETMEM GEREKMİYOR”

Meclis üyeliğinden istifa etmem gerekmiyor. Etik olarak izin almam gerekiyordu konuyu hem İl Başkanımıza hem de İlçe Başkanımıza ilettim. Onların da müsadesi ile müracaatımı cuma günü yapacağım. Nasip kısmet olursa Kozlu Belediye Başkanlığı adaylığımı açıkladım. Bundan sonraki siyaset hayatıma kozluda devam etmek istiyorum.”

“BENİM HADDİME DEĞİL”

Bugün Kozlu’ya bakıldığında hakikaten sıkıntılı olduğunu biliyoruz. Benim haddime değil bunları burada konuşmak. Ben şu anda aday adayım. Eğer aday gösterilmesem de aday gösterilecek arkadaşın yanında görürüm. Her türlü desteği veririm. Ama neticede bu bir siyasi yarıştır. Ben de talip oldum ve daha iyi yapacağıma inandığım için talip oldum.”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi