CHP Kozlu Belediye Başkanlığı A. Adayı Serdar Araz, hazırladığı projelerle Kozlu halkından büyük destek görüyor.

Kozlu’nun cazibe merkezi olmasını sağlayacak fiziki, sosyal ve ekonomik projelerle dikkat çeken Serdar Araz’ın, toplam 11 adet projeyi görselleri ile birlikte dosya halinde CHP Genel Merkezi’ne sunduğu ve önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtılacağı bildirildi.

CHP A. Adayı Serdar Araz’ın, fiziki projeleri arasında yer alan Meydan Park ve Kasaptarla Plajı projelerinin görselleri Kozlu halkı tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Araz’ın, ilçenin ekonomik potansiyelini geliştirecek ve istihdamı arttıracak üretime yönelik projeleri de Kozlu’nun koşullarına uygun, uygulanabilir projeler olarak değerlendirildi.

Söz konusu projelerin de ayrıntıları ile birlikte Serdar Araz tarafından kamuoyu tarafından paylaşılacağı bildirildi.

 Öte yandan, CHP Kozlu Belediye Başkanlığı A. Adayı Serdar Araz’ın Kozlu Belediyesi Halk Otobüslerinin yeniden belediye bünyesine kazandırılıp, taşıma ücretlerinin 2 TL’ye düşürüleceğine ilişkin açıklaması, fahiş taşıma ücretlerinden şikayetçi olan Kozlulu vatandaşlar arasında geniş yankı uyandırdı.

Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Kozlulu vatandaşlar, “ Serdar Başkan’ı destekliyoruz. Halktan yana olmak böyle olur. Aylık gelirimizin önemli bir kısmı taşıma ücretlerine gidiyor. Otobüs taşıma ücretlerinin düşürülmesine yönelik açıklamalarına tam destek veriyoruz” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi