31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Kilimli ilçesinde AK Parti’den Belediye Başkanlığını kazanan Kamil Altun kamuoyunun takdirini topluyor.Seçim döneminde tevazu ve samimiyetle görev yapacağını ifade eden Belediye Başkanı Kamil Altun verdiği sözü yerine getiriyor.

VATANDAŞLAR VE ESNAFLAR MEMNUNLAR

Belediye Başkanı Kamil Altun evi ile Belediye arasındaki mesafeyi sabah işe giderken makam aracını kullanmak yerine yürüyerek gitmeyi tercih ediyor.Başkan Altun, yolda yürürken vatandaşlarla ve esnafla sohbet ediyor hem de halini hatırını soruyor sorunun dinliyor. Vatandaşlarda başkanla görüşerek ona sorunlarını aktarma imkanı buluyorlar ve bu durumdan oldukça memnunlar.

MAKAMA GEÇMEDEN ÖNCE BELEDİYE PERSONELİNİ ZİYARET EDİYOR

Başkan Kamil Altun göreve başladığı günden itibaren her gün makama geçmeden önce tüm belediye personelini ziyaret ederek onlarla kolay gelsin dileklerinde bulunuyor.

MAKAM KAPISI HİÇ KAPANMADI

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun göreve başladığı günden itibaren makam kapısı hiç kapatmadı.Sekreterlik bölümüne gelen vatandaşlar direkt makamda oturan başkanlı yüz yüze geliyorlar.

ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

Bu arada Kilimli Belediye Başkanlığı’nı kazana Kamil Altun’a tebrik amaçlı gönderilen çiçekler nedeniyle makam ve sekreterlik çiçek bahçesine dönmüş durumda.Genç ve çalışkan Belediye Başkanı Kamil Altun kendisine gösterilen bu sevgi seli karşısında teşekkür etti.

FELSEFEMİZ TEVAZU VE SAMİMİYETTİR

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun yaptığı açıklamada, makam aracını mümkün olduğunca kullanmamaya çalışacağını belirterek, “Kilimlili vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın gönüllerinde geleceğine inancımız tamdır” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI AHMET ÖZKAN ÖZTÜRK OLDU

Çarşamba günü itibariyle ilk belediye meclis toplantısını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Kamil Altun, “Dün ilk belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantının hem Kilimli’mize hem Zonguldak’ımıza hayırlara vesile olsun.Tüm meclis üyelerimiz ile beraber, tüm belediye meclis üyelerimizle beraber Kilimli’mizi yöneteceğiz. Belediye meclis toplantısında tüm komisyonlarında görevlendirmeleri yaptık. Ayrıca Belediye Başkan yardımcılığına da bir atama gerçekleştirdik. Yeni belediye başkan yardımcımız da genç dinamik hizmet aşığı bir insan. Kilimli’mize hizmet getirebilmek için çok çalışacağına emin olduğum bir arkadaşımızdır ve kendisini belediye başkan yardımcılığına atadık. Ahmet Özkan Öztürk kardeşimize hayırlı olsun. Kendisi ticaretle uğraşıyor yıllardır ve Kilimde yaşamaktadır. Kilimli’de sevilen bir insandır Ayrıca çok da çalışkan bir insandır. Kilimli’miz, Kilimli Belediyesi gençleşiyor bunu hem belediye başkanının makam hem de belediye başkan yardımcılığı makamında göstererek hem de yaptığımız çalışmalarda bunu da göstererek çok daha iyi bir kilimli olacak” şeklinde konuştu.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi