Yavuzyılmaz, CHP’li milletvekillerinden oluşan heyetle birlikte 24 – 25 Eylül tarihlerinde bölgede bir dizi incelemelerde bulunacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi 120 milletvekilini 24 ilde görevlendirerek çeşitli iller hakkında raporlar istedi. Düzenlenen raporların en geç 1 Ekim 2019’da CHP Genel Merkezi’ne ulaştırılması gerekiyor. Meclisin açılışından önce heyetler halinde illerde çalışacak CHP’li milletvekilleri hazırladıkları raporları genel başkana sunacaklar. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla gönderilen görevlendirme yazısında, “Genel Başkanımızın ileriki günlerde gerçekleştirmeyi planladığı il gezilerinde değerlendirmek amacıyla bir çalışma yürütülmesine karar verilmiştir. Bu doğrultuda 24 ilde çalışma yapmak üzere milletvekillerinden oluşan heyetler belirlenmiştir” denildi.

Yavuzyılmaz, çalışmaya istinaden yaptığı açıklamasında:

“Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla 24 – 25 Eylül Tarihlerinde Erzincan’da, çeşitli STK’lar, kanaat önderleri ve vatandaşlarımızla görüşerek bir dizi çalışma gerçekleştireceğiz. Kentin, genel, sosyal ve ekonomik durumunu mercek altına alacağımız çalışma ile bölgedeki siyasi iklimi ve önümüzdeki dönemde halkın siyasi eğilimlerinin değiştirilmesi konusunda izlenmesi gereken yol haritasını belirlemeye çalışacağız. Mevcut parti politikalarımızın bölge açısından güçlü ve zayıf yanlarının neler olduğunu, bölge halkının temel sorunlarını ve bu konuda partimizden beklentilerini belirleyeceğimiz bu çalışmanın sonunda, Genel Başkanımıza ayrıntılı bir rapor sunacağız”
İfadelerine yer verdi.

Yavuzyılmaz’a bu gezisinde, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel eşlik edecek.(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi