AK Parti Mithatpaşa Mahallesi Dağyolu sokakta düzenlenen müzik de gövde gösterisinde bulundu.

AK Parti Zonguldak milletvekili adayları Hamdi Uçar Züleyha Arıman, Burhan Onuk, Mithatpaşa Mahallesi halka hitap etti.

Milletvekili adayların yüzlerce mahalleli davul çalarak, meşale yakarak ve havai fişek atarak karşıladı.

MUSTAFA ÇAĞLAYAN:

AK Parti Zonguldak merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan yaptığı konuşmada, “Bizler buraya yola devam demeye geldik. Onlar ne diyor Tamam. Gel bakayım buraya Muharrem diyor ve tamam diyor ve koşuyor. Bizde dünya lideriyle yola devam diyoruz. Dünyadaki zalimlere bebek katili diyemiyorlar, Biz ne diyoruz yüzlerine haykırıyoruz ve kahramanlarla yola devam ediyoruz. Dünya'ya ayar vermeye çalışanlara racon kesmeye çalışan küresel güçlerle bir şey demiyorlar Emredersiniz diyorlar ve Tamam diyorlar. Peki biz nediyıoruz Dünya beşten büyüktür, çünkü Dünya beşten büyüktür diyebilecek yürekte olan bir liderle yola devam ediyoruz. Bir Türkiye için büyük usta yola devam ediyoruz. Görünen o ki Mithatpaşa'da bugün ve bugün yola devam durur Allah hepinizden razı olsun hepinize şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

BURHAN ONUK:

AK Parti 5.Sıra Milletvekili adayı Burhan Onuk yaptığı konuşmada, ”Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz ve bu çalışmalarımızda Bize gelen tepki 5.sırada olduğumuz için biraz da sen işte tecrübelen ileride önünüze bakarsınız diyorlar ama ben bu akşam Mithatpaşa da aldığım elektrikle inşallah 5 milletvekili adayını meclise göndereceğiz. AK Parti sadece siyasi bir hareket değil milletin gönlüne taht kurmuş, kutlu bir davanın temsilcisi, kutlu yolda ilerleyen milletin temsilcileriyle ilerleyen ve yoluna devam eden bir partidir ve milletin gönlünde taht kurmuştur” dedi.

ZÜLEYHA ARIMAN:

AK Parti 4.Sıra Milletvekili Adayı Züleyha Arıman’da, “Çok değerli Mithatpaşa Mahelisakinleri, çok değerli annelerimiz, kadınlarımız, sizlerden destek istiyorum. Kapı kapı dolaşıyoruz, ilçe ilçe dolaşıyoruz ve özellikle bayanlarımızdan büyük Bir teveccüh var. Hepinizden Allah razı olsun. Bu 16 yıllık iktidarımız döneminde kadınlarımız olsun, engellerimiz olsun AK parti olarak çok büyük bir Destek verdik. AK Parti kadınların politikada Siyasette olsun her alanda gerçekten Cumhurbaşkanımız yer almamız için elinden geleni yaptı. Sizlerden  bu 24 Haziran'da  büyük bir destekle ve oylarını arttırarak Zonguldak’ımızı, özellikle ülkemizde de 4,5 milyon aşkın kadın üyemiz var hepsiyle beraber tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan diyerek destek istiyoruz. Sizlerden de söz almak istiyorum, söz veriyor musunuz. 24 Haziran'da ikinci. bayramımızı kutlayacağız, hep beraber ikinci bayramınızı yaşayacağız. O Akşam görüşmek üzere diyorum İyi akşamlar” dedi.

ZEKİ TOSUN: 

AK Parti İl başkanı Zeki Tosun’da, Zeki tosun yaptığı konuşmada şunları söyledi

“24 Haziranın son virajına girdik. İnşallah buson birkaç günü daha iyi değerlendirip kapı kapı gezerek sizlerle beraber Zonguldak'tan Mithatpaşa'da sandıkları hep beraber patlatacağız Buna söz veriyor musunuz. Birlik, Bereket bolluk için vakit Zonguldak vakti diyor muyuz hep beraber. Birlik Bereket ve bolluk için vakit Türkiye vakti. Hep beraber Türkiye'yi vakti diyoruz. Hanımefendiler beyefendiler sizlerden tek ricam var. Şu son günlerde çalmadık kapı bırakmayalım. Yanımızdaki, önümüzdeki, arkamızdayız sağımızdaki ve solumuzdaki kim ne kadar dostumuz varsa onların oylarının AK Parti'ye olması için hep beraber çalışalım. Çünkü milletin adamı buradan Zonguldak Mithatpaşa'da büyük bir destek vermek zorundayız. Millet için vatan için ülke için bu yapmak zorundayız. Evet Başımıza Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var Allah onlardan razı olsun. Ona destek vermek için var gücümüzle Şu son günlerde Çok çalışmalıyız. Bunları sizlerden özellikle rica ediyorum ve yapacağınız” dedi.

HAMDİ UÇAR:

Ve son olarak konuşma yapan AK Parti 3.Sıra Milletvekili Adayı Hamdi uçar yaptığı konuşmada şunları söyledi

“Ben Mithatpaşa Mithatpaşa'da Ben. Coşkunuz nedeniyle  Allah sizlerden razı olsun. Bu arada geçmiş bayramınızı kutluyorum tebrik ediyorum. Allah nice bayramlara hepimizi sağlık içerisinde huzurlu bir şekilde ulaştırsın diliyorum.

Ben buraya yabancı değilim. 2002 yılında seçimlere geldiğimizde burada bu kahvede bir coşkuyu yaşadık. O coşku o gündür bugündür artarak devam ediyor. Her seçimde bizi güçlü bir şekilde destek veriyorsunuz Allah sizlerden razı olsun. Siz bize sahip çıkıyorsunuz. Biz de sizlere, Vatanına milletine sahip çıkacağız sahip çıkmaya devam edeceğiz. 24 Haziran seçimleri hepimiz için hepimiz için çok önemli.  Milletimiz, devletimiz iktidarımız, Vatandaşlarımız, bayrağımız her şeyimiz için bu seçim çok önemli. 24 Haziran'da AK Parti'nin Sayın Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde destekleriniz gerekiyor ki bu ülkeyi bölmek isteyen bu ülkeyi parçalamak isteyenlere karşı sandıkta güçlü Bir şekilde cevap verelim. Gittiğim her yerde müthiş bir şekilde sanki partimizin kurulduğu 2002 yılında ki gibi istek ve arzu var vatandaşlarımız yetiştirilecek sahipleri işler AK Parti'yi ve Vatandaşlarımızın bu ülkede ne yapılacaksa bu ülkeye hizmet verecek ve bunu AK Parti yapar anlayışı verme organları gidiyor ve toplantımıza katılıyor. Hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi

Hamdi Uçar vatandaşların hastane ne oldu sorusuna ise, “Hastane yeniden ihale edildi ve yakın zamanda inşaat a başlanacak ama hastanenin bu zamana kadar yapılmamasını tek müsebbibi CHP Milletvekilidir” dedi.

Konuşmaların ardından havai fişekler atıldı.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi