Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri öncesinde vatandaşlardan destek istedi.

Ulupınar beraberinde Merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kent merkezinden Sahil bandına kadar yürüyüp vatandaşlarla sohbet edip destek istedi. 

Seçim çalışmalarını değerlendiren Milletvekili Özcan Ulupınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak mitingi sonrası Ak Parti’ye olan desteğin arttığını belirterek şunları söyledi;

 “Seçime çok az bir zaman kalmıştır. Beş tane birbirinden değerli adayımız var. Yönetim kurulu illerimiz aday adaylarımız ile birlikte dolaşıyoruz. Sahura kadar çalışıyoruz. Vakit Zonguldak vakti diyoruz. Vakit Türkiye vaktidir diyoruz. Zonguldak’ta Cumhurbaşkanımızın gelişinden sonra çok ciddi bir şekilde oylarımızın arttığını görüyoruz. Vatandaşlarında ilgisinden bellidir. İnşallah Zafer AK Partinin olacaktır. İnşallah biz var gücümüzle gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Dava bizim parti bizimdir. Liderimize Türkiye’nin 2002 yılından daha çok ihtiyacı vardır.”

Ak Parti merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan’da, Özcan Ulupınar’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek şöyle dedi; “Bugün Zonguldak milletvekilimiz ve bölgemize çok büyük hizmetleri geçmiş Sayın Özcan Ulupınar ile birlikte vatandaşlarımızla hasbıhal ediyoruz. AK Parti Ailesi var olmak veya var olmamak değil her zaman davanın var olması önünde temel edinmiş bir ailedir. Aday olmamasına rağmen bugün bizleri yalnız bırakmayıp vatandaşlarımızla hasbıhal etmektedir. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi