“Kartopu büyümeye başlamıştır ve kimse bunun önüne geçemeyecek”

MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, 10 bin kitap dağıtımına başladı.

Hamdi Ayan hakkında çekilecek iddialarına cevap vererek, “Ben bir yola çıkmışım ve 31 Mart'a kadar bu yoldayım. Sonuçta ben genel merkezimizin takdiri ile oluruyla aday olmuş bir insanım. Kim engellemeye çalışırsa çalışsın artık bu kartopu büyümeye başlamıştır ve kimse bunun önüne geçemeyecek” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan,içerisinde 67 projesinin tanıtımını yapıldığı  kitap ve broşürleri Gazipaşa esnafına dağıttı.

Hamdi Ayan’a İl Başkanı Varol Demirköse ve çok sayıda partililerde eşlik etti.

“Bu elimizde görmüş olduğunuz ve lansmanını daha önce yapmış olduğumuz projelerimizin tanıtım kitapçığıdır. 13 Şubat'ta kitapçığımızı matbaadan alacağımızı ve 15 Şubat'ta da vatandaşlarımıza dağıtacağımızı söylemiştik. Ve çok şükür yanılmadık ve arkadaşlarımız yetiştirdiler. Özene bezene yazılmış ve Zonguldak il sorunların hepsinin çözümünü sağlayacak olan projelerimiz kitapçıda yer almaktadır. Bu aynı zamanda Zonguldak'ta hemşerilerimizin de başucu kitapçığı olacak bir kitapçık tır. Ve onlara diyorum ki her sayfasındaki proje yapıldıkça siz okey işareti koyacaksınız. İnşallah Zonguldak’ın tüm sorunlarının çözümü konusundaki hazırladığımız projeler bu kitapçıkta bulunuyor ve projelerimizi 5 yılda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Ben bundan dolayı vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bakın son dönemlerde ittifaklarla ilgili bir şeyler söyleniyor, yazılıyor, çiziliyor. Biz bunları saygıyla karşılıyoruz. Ne dedim ben o zaman arkadaşlarımıza ve hemşerilerimize; ''Ben bir yola çıkmışım ve 31 Mart'a kadar bu yoldayım''. Sonuçta ben genel merkezimizin takdiri ile oluruyla aday olmuş bir insanım ve bugün de 10 bin adet Bu kitap çağımızın dağıtımına başladık.

İnşallah bu sonuçlar Zonguldak’ımız için hayırlı olacaktır. Kim engellemeye çalışırsa çalışsın artık bu kartopu büyümeye başlamıştır ve kimse bunun önüne geçemeyecek. Biz herkese saygı duyuyoruz onlardan da biz saygı bekliyoruz. Biz sahadayız ve kararlıyız”Dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi