Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Çiğdem Şekerci, CHP Zonguldak İl ve Merkez İlçe üyeleri ile birlikte Zonguldak Merkez’de seçim çalışmalarına devam ediyor. 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin iktidar olması için çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayan Şekerci, Zonguldak Merkez’e bağlı Köroğlu, Sofular ve Sapça köylerinde milletvekilliği seçimi için partisi CHP lehine oy istedi.

CHP listeleri ile ilgili olumlu geri dönüşlerin de alındığı çalışma boyunca Köroğlu sakinleri Şekerci’ye sorunlarını anlatıp bu sorunların çözümü noktasında kendisine büyük sorumlulukların düşeceğini belirttiler. Şekerci’nin genç, eğitimli ve kadın aday olmasının da bir güven ilişkisi sağlanmasında kolaylaştırıcı bir etkisi bulunduğunu söyleyen Sapça sakinleri ise, seçildikten sonra da köyleri dolaşacak ve halk ile bağlarını kopartmayacak halkçı vekillere ihtiyaç olduğunu bildirdiler.

Köylüler ile sohbet eden Şekerci, kapı kapı dolaşarak broşür dağıttı ve vatandaşları tamam demeye davet etti. Bahçede çalışan kadınların da yanına giden Şekerci, onlar ile birlikte kazma sallayarak gönülleri fethetti.

Editör: Haber Merkezi